Τενερίφη-Αλαβές 2-1: Πήρε τρίποντο και βαθιά ανάσα

Η Τενερίφη αν και αγχώθηκε στο τέλος, πήρε σπουδαία νίκη 2-1 επί της Αλαβές και ξέφυγε 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Τενερίφη θέλοντας να αφήσει πίσω της τις 2 συνεχόμενες ήττες, μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε στο 12′ με τον Ρομέρο και στο 18′ με τον Γκαγέγκο να σουτάρουν και τις 2 φορές έξω.

Ο ρυθμός έπεσε αλλά και πάλι η Αλαβές ήταν ακίνδυνη επιθετικά. Στο 32′ η Τενερίφη κέρδισε πέναλτι με την έξυπνη ενέργεια του Γκαγέγκο, αλλά ο ίδιος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σιβέρα που έμεινε στο κέντρο της εστίας και απομάκρυνε.

6 λεπτά αργότερα όμως ήρθε το 1-0 με τον Γκαγέγκο να εμπλέκεται και πάλι στη φάση. Αυτή τη φορά μοίρασε στον Τέτο, ο οποίος με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους ήρθε το 2-0 που “έσβησε” το ματς. Ο Ρομέρο έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Γκαγέγκο στο ριμπάουντ έγραψε το 2-0.

Η Αλαβές έδωσε ενδιαφέρον στο τελευταίο 10λεπτο όταν μείωσε σε 2-1 με τυχερό τρόπο, καθώς μετά το σουτ του Σιλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Σοριάνο. Στο 89′ μάλιστα ακούμπησε την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Ντουάρτε έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Σοριάνο.

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης η Αλαβές στάθηκε άτυχη καθώς το πλασέ του Λόπες σταμάτησε στο δοκάρι, με το 2-1 να παραμένει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.