Καμαρά: “Θα το πάρουμε” (vid)

Ο Ατρόμητος είναι το φαβορί στον τελικό του Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Ανρί Καμαρά, που εμφανίστηκε με νέο λουκ...

Σε ρυθμούς τελικού κυπέλλου κινούνται όλοι στο Περιστέρι με τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου να δηλώνουν πανέτοιμοι στους εκπροσώπους του Τύπου και χωρίς άγχος για τον τελικό με την ΑΕΚ και την πρώτη διεκδίκηση τροπαίου στην ιστορία της ομάδας.

Ο Ανρί Καμαρά εμφανίστηκε στην ανοικτή προπόνηση της Τρίτης με νέο λουκ (ξυρισμένο κεφάλι και σχεδιασμένο το νούμερο 7 της φανέλας του στο πάνω μέρος του κεφαλιού) και εξέφρασε την αισιοδοξία του δηλώνοντας με σαφήνεια: “Θα κατακτήσουμε το κύπελλο”!!

“Οι πιθανότητες δεν είναι 50-50. Θα νικήσει ο Ατρόμητος. Μου αρέσει πολύ ο αριθμός 7, γι’ αυτό τον έχω στη φανέλα μου, γι’ αυτό τον έβαλα και στο κεφάλι μου. Αν νιώσω καλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Ατρόμητος θα κερδίσει”, πρόσθεσε ο Σενεγαλέζος επιθετικός.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε και ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, που τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία και ότι δεν θα επηρεαστεί από το “κιτρινόμαυρο” παρελθόν του: 
“Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να φέρουμε το κύπελλο στο Περιστέρι. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Το σημαντικό στο ματς είναι να μεταφέρουμε το άγχος στους παίκτες της ΑΕΚ. Περιμένουμε πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι και είμαστε πανέτοιμοι. Ξέρουμε πολύ καλά την ΑΕΚ όπως και όλες τις ομάδες. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια και ότι το θέλουμε περισσότερο από την ΑΕΚ. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και θα το αποδείξουμε το Σάββατο. Δεν παίζει ρόλο ότι έχω παίξει στην ΑΕΚ στο παρελθόν. Αγωνίζομαι ήδη έξι χρόνια στον Ατρόμητο και θέλω να το πάρει η ομάδα μου”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μάρεκ Σαγκανόφσκι: “Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το κύπελλο και να το φέρουμε στο Περιστέρι. Υπάρχει καλή ψυχολογία στην ομάδα και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για τον τελικό. Το ματς είναι 50-50 και θεωρώ ότι αν πάρουμε το κύπελλο είναι ένας εύκολος δρόμος για να προκριθούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χρόνου”.

Στη σημασία της κατάκτηση του τροπαίου στάθηκε και ο Βαγγέλης Nάστος:
“Είναι μεγάλη μέρα για την ομάδα μας. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι, πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι σημασία έχει η νίκη. Κανείς δε θυμάται το δεύτερο σε τέτοια ματς. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να σηκώσουμε την κούπα”, είπε ο Έλληνας αμυντικός, με τον Γιάννη Σκόνδρα να προσθέτει:

“Είναι ένα όνειρο για μένα και για την ομάδα αυτός ο τελικός. Θέλουμε δουλειά γι’ αυτό το παιχνίδι και φυσικά θέλουμε πολύ να το πάρουμε. Έχουμε μεγάλη δίψα γι’ αυτό το τρόπαιο. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και πιστεύω ότι μπορούμε να βγούμε νικητές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.