Δε φτάνουν… Θέλει κι άλλα

Τα «κιτρινόμαυρα» εισιτήρια για τον τελικό της 30ης Απριλίου εξαντλούνται και στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να ζητήσουν από την ΕΠΟ μια επιπλέον θύρα για να καλύψουν κάποιες από τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας.

Τα «κιτρινόμαυρα» εισιτήρια για τον τελικό της 30ης Απριλίου εξαντλούνται και στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να ζητήσουν από την ΕΠΟ μια επιπλέον θύρα για να καλύψουν κάποιες από τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας.

Ήταν αναμενόμενο, αλλά τώρα αποδεικνύεται και στην πράξη. Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει όσο τίποτε άλλο να δώσει το παρών στον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο και όπως είναι λογικό τα περίπου 33 χιλιάδες εισιτήρια, τα οποία δικαιούται η Ένωση, αποδεικνύονται ελάχιστα για να καλύψουν τις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, ακόμα δεν έχουν βγει στην κυκλοφορία για όλους τους φιλάθλους τα «μαγικά χαρτάκια» της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης. Τόσο το Σάββατο, όσο και τη Δευτέρα, μόνο οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας και οι οργανωμένοι οπαδοί είχαν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου. Από το πρωί της Τρίτης θα είναι στη διάθεση όλων των φίλων του δικεφάλου, αλλά το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι «πόσα θα έχουν απομείνει απούλητα».

«Ελάχιστα», είναι η απάντηση που δίνεται από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει .μάχη από νωρίς τόσο στα aekshops, όσο και στα εκδοτήρια της Λ. Κύμης για τα εναπομείναντα «μαγικά χαρτάκια».
Για το λόγο αυτό στην ΠΑΕ έχουν αποφασίσει να ζητήσουν επίσημα από την ΕΠΟ να ανοίξει μιας επιπλέον θύρα, απ’ αυτές που καλύπτουν τη «νεκρή ζώνη», έτσι ώστε να δώσουν τη δυνατότητα σε περισσότερους φιλάθλους της ομάδας να ζήσουν από κοντά τον τελικό της 30ης Απριλίου.

Στην πρώτη σύσκεψη άλλωστε που είχε γίνει για τα μέτρα ασφαλείας, οι δύο ομάδες, αλλά και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας είχαν μεριμνήσει  έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Ατρόμητο, να ζητήσουν επιπλέον εισιτήρια, σε περίπτωση που οι οπαδοί τους εξαντλήσουν τον αρχικό αριθμό που δικαιούνται.
Είναι φανερό ότι, ο κόσμος του δικεφάλου στέκεται για μια ακόμα φορά με τον πλέον δυναμικό τρόπο στο πλευρό της ομάδας, στον κρισιμότερο αγώνα της σεζόν, αφήνοντας πίσω όσα αρνητικά έχουν συμβεί από τις αρχές της περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.