Να σφραγίσει το εισιτήριο

Να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ στον πρώτο ημιτελικό, θέλει ο ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα απέναντι στην ΑΕΚ (21:00).

Να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ στον πρώτο ημιτελικό, θέλει ο ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα απέναντι στην ΑΕΚ (21:00). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα παραταχθεί πάνοπλος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς ο Μάκης Χάβος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Έλληνας τεχνικός προβληματίζεται για τις θέσεις των μπακ, αν και φαίνεται πως έχει καταλήξει για το ποιοι παίκτες θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Σνάουτσνερ και Λίνο θα είναι οι δυο μπακ, ενώ οι Γκαρσία και Βιτόλο θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Σαλπιγγιδης, Βιεϊρίνια και Ίβιτς. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς, στο 4-2-3-1 το οποίο ετοιμάζει ο Χάβος.

Οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν και την συμπαράσταση των φιλάθλων τους, καθώς η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θέλουν να ωθήσουν την ομάδα τους στην κατάκτηση της νίκης-πρόκρισης, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία να διεκδικηθεί ο τίτλος του κυπέλλου Ελλάδος στον τελικό του ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.