Δώνης: “Μικρό προβάδισμα, μεγάλο κίνητρο”

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την ευκαιρία που έχασε ο Ατρόμητος να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό από τον πρώτο αγώνα

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την ευκαιρία που έχασε ο Ατρόμητος να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό από τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Στάθηκε στην ευκαιρία του Καμαρά αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη ρεβάνς παρά το 2-1.  

Αναλυτικά, ο Γιώργος Δώνης μίλησε στον Novasport-Fm για:

Τον πρώτο ημιτελικό και τις πιθανότητες πρόκρισης:
«Όταν έχεις κερδίσει το πρώτο ματς, νομίζω ότι τα ποσοστά πρόκρισης είναι 51-49. Είχα πει πριν τον αγώνα πως θα ήμουν ικανοποιημένος με μία απλή νίκη. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Στο κομμάτι της τακτικής παίζουμε ένα συγκεκριμένο σύστημα εδώ και πολύ καιρό. Όμως χθες κάναμε πολύ καλό ματς από πλευράς απόδοσης. Ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει ένα ποδόσφαιρο τυφλών αντεπιθέσεων. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό και στην αντιμετώπισή του. Οι αντίπαλοι έχουν γρήγορους εξτρέμ κι έπρεπε να έχουμε γρήγορη κάλυψη. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν τουλάχιστον 2-0 ή 3-0. Το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες. Από εκεί που θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα θρίαμβο με 3-0, αν σκόραρε ο Καμαρά, πάμε με ένα μικρό προβάδισμα που πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά».

Τη ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό:
«Εμπιστεύομαι πολύ την ομάδα μου και σε μία ατμόσφαιρα καυτή, εκτός έδρας, έχει την ικανότητα να σταθεί πολύ καλά. Νομίζω πως τέτοια ματς δίνουν κίνητρο στους ποδοσφαιριστές μου. Έχουμε μάθει να παίζουμε μπάλα όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας και αυτό θα κάνουμε στη ρεβάνς. Ό,τι και να πω εγώ, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που έχουμε μάθει».

Την παρουσία του Ανρί Καμαρά:
«Όταν ήρθε στην ομάδα μας ο Καμαρά, επειδή προερχόταν από αποχή ενός χρόνου, το πρόβλημά του ήταν η φυσική κατάσταση. Έχει κάνει κι άλλα τόσο καλά παιχνίδια, όπως το χθεσινό. Το μεγάλο θέμα με τον Ανρί είναι τα τελειώματα. Μιλάμε για έναν παίκτη που είχε χρονιές με 7, 8 και 9 γκολ στην Αγγλία, αλλά εδώ, αν και έχει πολλές τελικές προσπάθειες, δεν σκοράρει. Πολλές φορές σε έναν επιθετικό είναι και θέμα ρέντας, που είναι φανερό ότι δεν την έχει με μας φέτος. Δεν είναι μόνο η ταχύτητά του, αλλά η ποιότητά του. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια».

Τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και την προτίμησή του:
 «Νομίζω ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος και για ένα διάστημα ήταν καλύτερος. Όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα είναι το μεγάλο φαβορί. Η ΑΕΚ με όποια ομάδα και αν βρεθεί στον τελικό θα έχει περισσότερες πιθανότητες, γιατί θα παίζει ουσιαστικά στην έδρα της. Απέναντι στην ΑΕΚ ήμασταν ισοπεδωτικοί σε δύο ματς και δεν μπορέσαμε να την κερδίσουμε. Αντίθετα τον ΠΑΟΚ τον έχουμε κερδίσει. Υπό αυτό το πρίσμα, ίσως είναι καλύτερα αν περάσουμε στον τελικό να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ.

Τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα:
 «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς πρωταθλήματος. Είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία και χρειαζόμαστε βαθμούς. Παρότι δεν χάνουμε εντός έδρας, ο απολογισμός μας δεν είναι τόσο καλός για να είμαστε ψηλά».

Τη διαιτησία:
«Ένα σημαντικό κομμάτι της βαθμολογίας καθορίζεται από τη διαιτησία. Ειδικά φέτος η δική μου ομάδα έχει αδικηθεί πολλές φορές και δεν υπάρχει έστω ένα ματς που να έχουμε ευνοηθεί. Από την εικόνα που βλέπω πιστεύω πως δεν έχουμε καλούς διαιτητές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.