Βγαίνει το άλλο ζευγάρι

Το δεύτερο ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος θα προκύψει από τις αναμετρήσεις σε Βόλο και Ρόδο.

Το δεύτερο ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος θα προκύψει από τις αναμετρήσεις σε Βόλο και Ρόδο. Αρχικά, ο Διαγόρας υποδέχεται τον Ατρόμητο στις 16:00 και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης με το οποί είχε κερδίσει η ομάδα του Περιστερίου. Η ομάδα του Ρουτζιέρη θέλει να παλέψει για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει το βασικό σχήμα της ομάδας του για να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο Διαγόρας αναμένεται να παραταχθεί με τους Ταμπάση, Σκόνδρα, Σαλαμαστράκη, Πλάτανο, Σπάρταλη, Γεωργίου, Προβατίδη, Πουλόπουλο, Αγκιρίμπα, Γκούτμαν και Ταραχούλσκι.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος αναμένεται να αγωνιστεί με τους Ιτάνζ, Νάστο, Δάρλα, Ολιβέιρα, Σαμπού, Νεμπεγλέρα, Σαρμιέντο, Σφακιανάκη, Μπρίτο, Καραγκούνη και Αναστασάκο

Στην άλλη αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, στο ματς με την Κέρκυρα. Οι Βολιώτες έχουν επικρατήσει 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο νησί των Φαιάκων. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θέλουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν αυτοί την πρόκριση, πραγματοποιώντας μια ιστορική ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός Βόλου του Σάκη Τσιώλη αναμένεται να παραταχθεί με τους Ρόκα, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Τομά, Άλβαρες, Ρόκας, Ακόστα, Μητρόπουλος, Μόνχε και Μαρτίν.

Τέλος, η Κέρκυρα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα παραταχθεί με τους Αποστολίδη, Μίχο, Μαϊστόροβιτς, Παρασκευαΐδη, Μονιάκη, Χαμπλ, Γραμμόζη, Φλαβίνιο, Λαμπρόπουλο, Η.Ιωάννου και Μαζνόφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.