Ζιλμπερτο: “Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς”

Με τη διαιτησία του Παππά και την δική του κακή απόδοση στο πρώτο ματς τα είχανε οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του αγώνα.

Με τη διαιτησία του Παππά τα είχανε και οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του αγώνα. «Απόψε είναι μια ειδική περίπτωση, δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι αυτό, αλλά όλοι είδαν τη συνέβη στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν ξέρω αν όλοι θα αισθάνεστε άνετα όταν θα πάτε για ύπνο αλλά εγώ και οι συμπαίκτες μου θα πάμε πολλοί υπερήφανοι» τόνισε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο Βραζιλίάνος θεωρεί ότι η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς: «Δεν χάσαμε την πρόκριση απόψε το πρόβλημα ήταν το πρώτο ματς γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Απόψε γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν είναι εύκολο να πετυχαίνεις  3 γκολ σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ στην έδρα της. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό είναι κάτι που πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Χάσαμε ευκαιρίες και το αποτέλεσμα σαν αποτέλεσμα δεν είναι κακό αλλά δεν έφτανε να πάρουμε την πρόκριση, πρέπει να αποδεχθούμε ότι προκρίθηκε η ΑΕΚ κόντρα σε όλους τους κανόνες» είπε.

Πιο… επιθετικός ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε: “Το γκολ μπήκε στο 98’… Τι άλλο να πω; Μας έδωσε κόκκινη για ένα πλάγιο. Θα μπορούσε απλά να δώσει αλλαγή. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Αξίζαμε την πρόκριση αλλά δεν την πήραμε. Όλοι είδατε αυτό που έγινε. Δεν προκριθήκαμε για άλλους λόγους”

Για ανθρώπινα λάθη του διαιτητή έκανε λόγο ο Σεντρίκ Καντέ: “Όλοι είδατε απόψε τι έγινε. Δυστυχώς χάσαμε την πρόκριση πριν δύο εβδομάδες. Σαφώς και μπορούσαμε να την πάρουμε από το σημερινό ματς. Δεχθήκαμε μία κόκκινη ενώ το ματς τελείωσε στο 98′. Αυτό που μας μένει είναι το πνεύμα νικητή που δείξαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό και να πάμε με τον ίδιο τρόπο στην Τούμπα. Είναι κρίμα που χάσαμε έναν μεγάλο μας στόχο. Ακόμα και στο 1-0 μιλήσαμε μεταξύ μας και αξίζαμε κάτι καλύτερο. Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος έτσι. Αν κάνουμε λάθη μέχρι το τέλος, δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Ο διαιτητής είναι άνθρωπος και όλοι κάνουν λάθη όπως και αυτός.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.