Σισέ: “Νιώθω ότι με π… ξαν”

Έξαλλος ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ στο τέλος του αγώνα. Αφού ανέβηκε μέχρι την αίθουσα Τύπου για να εξαπολύσει μύδρους κατά της διαιτησίας.

Έξαλλος ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ στο τέλος του αγώνα. Αφού ανέβηκε μέχρι την αίθουσα Τύπου για να εξαπολύσει μύδρους κατά της διαιτησίας.

“Τρεις λέξεις μόνο θα πω για να εκφράσω την αποστροφή μου. Το θέμα δεν έιναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Αυτό μπορεί να συμβεί. Θα το πω άσχημα. Εχω την αίσθηση ότι σήμερα με πηδήξανε. Όταν οι καθυστερήσεις είναι 7 λεπτά και δεχόμαστε γκολ στο 7.40. Όταν δίνεις κίτρινη κάρτα στον Βύντρα στο πλάγιο άουτ και αυτό το χαρακτηρίζω με την ίδια λέξη. Το έκανε και η αντίπαλος, χωρίς τιμωρία. Αυτό το ανακάτεμα μου δημιουργεί αποστροφή. Για μένα σήμερα συνέβη κάτι σημαντικό. Η αναγέννηση μιας ομάδας. Είδαμε μια ομάδα που δεν τα παράτησε. Έδωσε τη μάχη, αν και με 10 παίκτες. Πολεμήσαμε. Φαίνεται ο διαιτητής αισθανόταν πολύ καλά στο τερέν και ήθελε να επεκτείνει την παραμονή του. Είμαι περήφανος για αυτό που κάναμε σήμερα” δήλωσε ο Γάλλος και πρόσθεσε. “Θα προτιμούσα να είχε δεχτεί κάρτα ο Βύντρα για τάκλιν παρά για το λόγο που δέχτηκε. Αυτή ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας στον ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι στην ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.