“Το αξίζαμε…”

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν λόγο για δίκαιη πρόκριση επί του Ολυμπιακού ενώ οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν όρεξη για λόγια...

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν λόγο για δίκαιη πρόκριση επί του Ολυμπιακού ενώ οι “ερυθρόλευκοι” δεν είχαν όρεξη για πολλά λόγια…

Ο Μπρούνο Τσιρίλο αρχικά δήλωσε: “Κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θέλαμε πολύ αυτή την πρόκριση στα ημιτελικά. Αξίζαμε τη νίκη γιατί θεωρώ πως ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάποια μεγάλη ευκαιρία και δεν απείλησε την εστία μας. Παίξαμε καταπληκτικά και αυτό μας κάνει περήφανους. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Ήταν κρίμα που δεν είχαμε γεμάτο γήπεδο”.

Ο Ιταλός αμυντικός δεν ξέχασε και τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος είναι στην Χιλή για την κηδεία του πατέρα του. Αλλωστε ο ίδιος ο Τσιρίλο μετά το γκολ ανέμιζε την φανέλα του συμπαίκτη του, ενώ στις δηλώσεις του τόνισε: “Ήταν μία άσχημη στιγμή για τον Πάμπλο με το θάνατο του πατέρα του και θέλαμε τη νίκη και την πρόκριση για να του την αφιερώσουμε”.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα από την δική του πλευρά, τόνισε: “Ο κόσμος μας ήθελε και το κύπελλο και πλέον δεν μπορούμε να του το προσφέρουμε. Δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ και έτσι αποκλειστήκαμε. Η πρόκριση όμως χάθηκε στην έδρα μας, όπου είχαμε πολλές ευκαιρίες και δοκάρια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης