Βγαίνει το πρώτο ζευγάρι

Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος θα προκύψει από τις «μονομαχίες» σε Τούμπα και ΟΑΚΑ. Παρακολουθείστε από το Novasports.gr live την εξέλιξη των αγώνων στις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (18:00) και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (21:00).
Το ντέρμπι άρχισε νωρίς

Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος θα προκύψει από τις «μονομαχίες» σε Τούμπα και ΟΑΚΑ. Η αρχή γίνεται στη Θεσσαλονίκη, όπου στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης», όταν απέσπασε ισοπαλία 1-1. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει από την πλευρά του να φύγει με τη νίκη-πρόκριση από την Τούμπα και να παραμείνει «ζωντανός» στο κυνήγι του εφετινού νταμπλ, που είναι ο μεγάλος του εφετινός στόχος.

Ο Μάκης Χάβος σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1 με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Οι Τσιρίλο και Σαβίνι θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Σνάουτσνερ και Λίνο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ. Οι Τσουκαλάς και Γκαρσία θα είναι οι δυο αμυντικοί χαφ, με τους Βιεϊρίνια, Ίβιτς και Σαλπιγγίδη να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριάδα. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αθανασιάδης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα διατηρήσει το 4-4-1-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Νικοπολίδη να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια και τους Α. Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Τοροσίδης και Ρ. Μπράβο θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ οι κεντρικοί χαφ θα είναι οι Μοντέστο και Ιμπαγάσα. Στα άκρα θα ξεκινήσουν οι Μιραλάς και Ζαϊρί. Ο Φουστέρ θα διατηρηθεί σε θέση επιτελικού μέσου, ενώ ο Τζιμπούρ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στο αθηναϊκό ντέρμπι, η ΑΕΚ έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης επί του Παναθηναϊκού μετά το 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση. Η Ένωση θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της, καθώς θα είναι γηπεδούχος στο συγκεκριμένο ματς. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν έχει να χάσει τίποτα και οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνονται αποφασισμένοι να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί στη «μάχη» της πρόκρισης.

Το 4-3-3 θα είναι η αγωνιστική διάταξη των «κιτρινόμαυρων» σύμφωνα με τα πλάνα του Χιμένεθ, με τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια και τους Νασούτι και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Οι Καράμπελας και Γιάχιτς θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μάκο, Ντιόπ και Μίτσελ στη μεσαία γραμμή. Οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Λαγός, Σκόκο και Λυμπερόπουλος.

Ο Φερέιρα θα διατηρήσει το 4-3-3 και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Καρνέζης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια του «τριφυλλιού», με τους Σαριέγκι και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Σπυρόπουλος και Βύντρα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα σε ρόλο αμυντικού μέσου. Οι Κατσουράνης και Νίνης θα αγωνιστούν μπροστά του, ενώ οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Λέτο, Χριστοδουλόπουλος και Σισέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.