Χιμένεθ: “Έχουμε το προβάδισμα”

Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη όσο και από την εμφάνιση των "κιτρινόμαυρων" εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ.

Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη όσο και από την εμφάνιση των “κιτρινόμαυρων” εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η δουλειά είναι αυτή που έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αναλυτικά:
Για το αν εξελίχθηκε το ματς όπως το περίμενε: «Πρώτα από όλα να πω ότι η δουλειά βραβεύεται και εμείς δουλέψαμε πολύ σκληρά. Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ότι έγινε μία νίκη κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα. Ήμασταν πολύ καλοί στην τακτική. Ήμασταν αυτοί που έπρεπε και οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια».

Για το αν έχει κριθεί η πρόκριση: «Είχαμε τάξη και καλά τελειώματα. Καλή κυκλοφορία. Εμείς κάναμε καλή δουλειά. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να υπάρχουν διαφορετικά αποτελέσματα τα οποία καθορίζονται από μικρές λεπτομέρειες. Εμείς σήμερα ήμασταν πιο αποτελεσματικοί».

Για την τακτική της ΑΕΚ αλλά και του Παναθηναϊκού: «Το ποδόσφαιρο είναι συλλογικό άθλημα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ο Σισέ. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Αν τον εξουδετερώσεις έχεις ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα. Ο ρόλος όλων των παικτών που από το πρωί ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν έφερε το αποτέλεσμά του. Η δουλειά σε βοηθάει να πάρεις αυτό που θες. Όμως το ποδόσφαιρο είναι περίεργο και ακόμα και αν κάνεις αυτό που πρέπει ίσως να μην πάρεις αυτό που θες…».

Για τα ποσοστά πρόκρισης: «Δεν είμαστε πια στο 50-50. Έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά υπολείπονται ακόμα 90′. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Δεν θέλουμε να πέσουμε θύμα έκπληξης. Θέλουμε τη  νίκη και στο δεύτερο ματς. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα…».

Για την τρίτη νίκη σε ντέρμπι: «Υπάρχουν παιχνίδια που από μόνα τους σου δίνουν κίνητρα. Για έναν προπονητή αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Στα δύσκολα ματς ο παίκτης έχει κίνητρο από. μόνος του. Αντίθετα σε κάποια άλλα πρέπει να τους βάλουμε εμείς σε αυτή τη διαδικασία. Σε αυτά τα ματς πρέπει να τους ηρεμήσεις ώστε να μην μπούνε με. νεύρα. Η δουλειά μας φέρνει αποτελέσματα αλλά δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Είμαστε απλά στο σωστό δρόμο. Η ομάδα χρειαζόταν «αέρα» και «ανάσες». Εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή. Αν έχουμε και το ρόστερ διαθέσιμο θα επιδιώκουμε να βελτιωθούμε. Δεν θα είναι εύκολο όμως. Απαιτείται θυσία και δουλειά. Οι παίκτες πρέπει να συνεχίσουν έτσι…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.