Μιχαηλίδης: “Τίποτα δεν τελείωσε”

Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης δεν θέλησε να χρίσει φαβορί τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση..

Ο  Μπάμπης Μιχαηλίδης δεν θέλησε να χρίσει φαβορί τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση, καθώς υποστήριξε πως στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων δεν υπάρχουν φαβορί. Ωστόσο τόνισε πως ο δικέφαλος μετά το σημερινό αποτέλεσμα έχει το πλεονέκτημα.

“Ολοι μας είδαμε ένα παιχνίδι με πάθος και ένταση όπως γίνεται συνήθως στους αγώνες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και θέλαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ στις αντεπιθέσεις μας. Δυστυχώς στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου σε ένα κρίσιμο σημείο δεχτήκαμε τέρμα από στημένη φάση, το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο διάστημα 60-75. Ωστόσο στόχος μας ήταν να πετύχουμε ένα γκολ και το καταφέραμε στο τέλος. Τα παιδιά έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να κρατήσουν το σκορ. Υπάρχει και ο επαναληπτικός και τίποτα δεν τελείωσε ούτε για τον ΠΑΟΚ, ούτε τον Ολυμπιακό”.

Για τη φάση της αποβολής του Χάβου είπε, “Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είπε τίποτα στον τέταρτο στη φάση της αποβολής του. Ακόμα και τώρα δεν έχω καταλάβει γιατί τον έδιωξε από τον πάγκο. Διαμαρτυρήθηκε με τη γλώσσα του σώματος και όχι με λόγια. Είμαι περίεργος να δω τι θα γράψει ο διαιτητής”. 

Για το αν είναι ο ΠΑΟΚ το φαβορί, είπε: “Η λέξη φαβορί στα παιχνίδια Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ δεν αρμόζει. Εχουμε το προβάδισμα γιατί παίζουμε στην έδρα μας, αλλά τα πάντα είναι ανοικτά και για τις δύο ομάδες”.

Για το τι είπε ο Μάκης Χάβος στην ανάπαυλα,  ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε: “Αυτό που ζήτησε στο ημίχρονο ο προπονητής από τους παίκτες ήταν να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας. Αυτό έκαναν και οι ποδοσφαιριστές μας”.

Ο κ. Μιχαηλίδης ρωτήθηκε γιατί οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρόταν συνεχώς στο διαιτητή. “Πάντα υπάρχει ένταση στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Όπως διαμαρτυρήθηκαν οι δικοί μας οι παίκτες, έτσι διαμαρτυρήθηκαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού πολλές φορές”.

Για την οπισθοχώρηση του δικέφαλου σε πολλά σημεία του αγώνα, εξήγησε “Είναι γνωστό πως ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα έχει δώσει πάνω από 30 παιχνίδια. Είναι φανερό πως οι παίκτες μας σε σχέση με αυτούς του Ολυμπιακού έχουν δεχθεί περισσότερη επιβάρυνση. Αρχίζει ένα δύσκολο πρόγραμμα για εμάς, από το Σάββατο κιόλας. Δεν έχουμε ούτε καν δύο μέρες να ξεκουραστούμε”.

Τελειώνοντας η συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για την ένταση στη φυσούνα στην ανάπαυλα. “Δεν γνωρίζω αν υπήρξε ένταση έξω από τα αποδυτήρια στο ημίχρονο”.

* Περίπου 50 άτομα υποδέχθηκαν την αποστολή του ΠΑΟΚ κατά την επιστροφή της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και αποθέωσαν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας.
Βιεϊρίνια και Μουσλίμοβιτς επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών και η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί την Πέμπτη, με τις μεγαλύτερες ανησυχίες να εκφράζονται για τον Πορτογάλο, σκόρερ του Δικέφαλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.