Ορφανός: «Μεγάλο κίνητρο ο ΠΑΟΚ»

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει περισσότερο την πρόκριση του κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε ο Κώστας Ορφανός.

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει περισσότερο την πρόκριση του κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε ο Κώστας Ορφανός. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» του Βορρά αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ από την τεχνική ηγεσία του Άρη. Ο Ορφανός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Αρχικά, δήλωσε για τον Κούπερ: «Δεν θέλω να μπαίνω στα θέματα του Άρη, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος της Θεσσαλονίκης είναι χαρούμενος που υπάρχει ένας τόσο μεγάλος προπονητής να υπηρετεί μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έκανε καλές εμφανίσεις και προκρίσεις με τον Κούπερ στον πάγκο του ο Άρης, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τέτοιου είδους εκπλήξεις. Τα προγράμματα και τα οργανογράμματα δεν μετράνε και τόσο πολύ. Μετά από κάθε αποτέλεσμα γίνεται πάντα συζήτηση για το ποιος φταίει και ποιος είναι το εξιλαστήριο θύμα, αλλά είναι λυπηρό να μηνμπορεί ένας προπονητής σαν τον Κούπερ να μην μπορεί να ολοκληρώσει το σχέδιό του».

Σχετικά με τον πρώτο προημιτελικό μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ δήλωσε: «Μην κρυβόμαστε, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη το Κύπελλο από τον Ολυμπιακό. Έχει απομακρυνθεί πολύ στην βαθμολογία από την κορυφή και του έχει μείνει μόνο αυτό ως στόχος. Ο Ολυμπιακός φυσικά και δεν θα το αφήσει. Είναι το φαβορί, λόγω αγωνιστικής κυρίως κατάσταση. Βέβαια μετά τη νίκη στο Βόλο έχουμε ανέβει αρκετά στον ψυχολογικό τομέα, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι ικανοποιητικός λόγος για να νικήσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ωστόσο πως στην επόμενη φάση θα περιμένει ή ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ. Ελπίζω να γίνουν δύο ντέρμπι που θα τα χαρεί ο κόσμος».

Τέλος, μίλησε και για το προηγούμενο ματς του ΠΑΟΚ στον Βόλο: «Ο Σάκης Τσιώλης κάνει εξαιρετική δουλειά στον Ολυμπιακό Βόλου. Αξίζει να αναφερθεί ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ, έπαιζε χωρίς Ούμπιντες και Αλβάρες και παρά το γεγονός αυτό έδειξε αυτό το πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο έπαιξε πολύ ωραία, αλλά με 2-0 πίσω σκορ δεν έχεις την ψυχολογία να ανατρέψεις την κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.