Επίθεση πρόκρισης

Με επιθετικό σχήμα και την ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (18:00).

Με επιθετικό σχήμα και την ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο προημιτελικό αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος (18:00). Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζει σχήμα το οποίο περιλαμβάνει τον Κέβιν Μιραλάς και τον Μάρκο Πάντελιτς, ενώ για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με 4-4-1-1 και τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια και τους Μέλμπεργκ και Α. Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπράβο και Τοροσίδης θα αγωνιστούν στα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Ιμπαγάσα και Μοντέστο θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Ρόμενταλ και Ριέρα θα αγωνιστούν στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Μιραλάς θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Πάντελιτς, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος των «ερυθρόλευκων».

Οι Νέμεθ, Ντουντού, Φουστέρ και Ουρτάδο έμειναν εκτός αποστολής για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα, στην αγορά της Λατινικής Αμερικής έχει στρέψει την προσοχή του ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν επενδύσεις για το μέλλον της ομάδας. Παράλληλα, ο γαλλικός Τύπος κάνει λόγο για νέα πρόταση των «ερυθρολεύκων» για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό. Όπως αναφέρει το «RMC», ο Γάλλος χαφ της Λοριάν θα περιμένει έως την τελευταία στιγμή πριν αποφασίσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει οι Λιλ, Σεντ Ετιέν, Εσπανιόλ και Σαμπντόρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.