Βήμα πρόκρισης

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει η Κέρκυρα η οποία υποδέχεται το απόγευμα της Τρίτης τον Ολυμπιακό Βόλου στον πρώτο προημιτελικό του θεσμού.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει η Κέρκυρα η οποία υποδέχεται το απόγευμα της Τρίτης(17:00) τον Ολυμπιακό Βόλου στον πρώτο προημιτελικό του θεσμού. Μπορεί οι “Φαίακες” να έχουν θέσει ως πρωταρχικό τους στόχο την παραμονή τους στη Super League ωστόσο δεν τους αφήνει καθόλου αδιάφορους η πρόκληση του κυπέλλου Ελλάδας

Οι Κερκυραίοι βλέπουν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου ενώ οι πιο αισιόδοξοι κάνουν λόγο ακόμα και για τελικό καθώς η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς εάν καταφέρει να αποκλείσει τον Ολυμπιακό Βόλου στη συνέχεια στα ημιτελικά θα βρει απέναντι της το νικητή του αγώνα Ατρόμητος – Διαγόρας. Όποτε ο δρόμος μπορεί να μην είναι ανοιχτός αλλα σιγουρα δεν είναι και δύσβατος.
Στην αποστολή που επέλεξε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά την προπόνηση της Δευτέρας βρίσκονται οι Αποστολίδης, Στολτίδης, Λαμπρόπουλος, Τσίγκας, Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Παρασκευαϊδης, Μακρής, Κωνσταντόπουλος, Δημήτρη Ιωάννου, Ηλία Ιωάννου, Καλαντζής, Κοντοδήμος, Επστάιν, Γκουστάβο, Φλάβιο και Μάμαλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.