Βαζάκας: Προβλέψιμος ο Παναθηναϊκός

Σκληρή δουλειά χρειάζεται ο Παναθηναϊκός από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα.

Σκληρή δουλειά χρειάζεται ο Παναθηναϊκός από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα. Ο Έλληνας τεχνικός των Τρικάλων αναφέρθηκε στην εικόνα των «πράσινων» στην αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ των δυο ομάδων, ενώ αναφέρθ8ηκε και στους στόχους της ομάδας του. Ο Βαζάκας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasports FM».

Αρχικά, ο Βαζάκας τόνισε: «Έχω περάσει από ομάδες όλων των κατηγοριών. Αυτό που προσπαθώ να περάσω στα Τρίκαλα είναι πως κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιδιαιτερότητα. Τα Τρίκαλα απέκλεισαν τον Άρη γιατί να μην σκεφτόμασταν κάτι τέτοιο και με τον ΠΑΟ. Σκεφτόμαστε αν όχι την πρόκριση να πάμε στα Τρίκαλα τον επαναληπτικό. Ο Παναθηναϊκός είναι προβλέψιμος και όλο το παιχνίδι του είναι πάνω στον Σισέ. Εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τον Σισέ ο οποίος στηρίζεται στη ταχύτητα. Εμείς προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε τον ΠΑΟ να μας βάλει στην περιοχή. Πιέσαμε τους χαφ για να μην ανέβει. Μόνο ο Νίνης ήταν καλός χθες. Ο Φερέιρα έχει πολύ δύσκολο έργο για να επαναφέρει την ομάδα. Ο ΠΑΟ από την στιγμή που η γενιά του Καραγκούνη πάει στον πάγκο, τα νέα παιδιά δεν μπορούν να βοηθήσουν τόσο πολύ ακόμη. Αυτοί που ήρθαν δεν μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟ. Μου θυμίζει τον περσινό Ολυμπιακό. Στο μόνο που δεν του λείπει του ΠΑΟ είναι η φυσική κατάσταση. Άλλο είναι. Οι παίκτες που ήρθαν δεν έδεσαν. Ήρθαν και δεν παίζουν καλά. Ο ΠΑΟ δεν έχει πλάνο. Όλο του το παιχνίδι στηρίζεται στο να κάνει κίνηση ο Σισέ και να του βγει η πάσα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε για τους «πράσινους»: «Μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να ξέρει δύο τρόπους παιχνιδιού. Η τακτική στην άμυνα είναι η ίδια. Στην επίθεση άλλο να έχει έναν και άλλο δύο επιθετικούς. Ο ΠΑΟ ανάλογα πρέπει να εφαρμόζει το κάθε σύστημα. Με μια μικρή ομάδα πρέπει να παίζει πιο επιθετικά. Δεν μπορώ να πως τι ταιριάζει. Είναι ανάλογα το παιχνίδι. Ο ΠΑΟ είναι γερασμένη ομάδα, κυρίως σαν νοοτροπία. Πέρσι είχε φλόγα. Έβαζαν γκολ οι παίκτες και πανηγύριζαν. Φέτος δεν υπάρχει αυτό».

Όσον αφορά στα Τρίκαλα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Όταν πήγα στα Τρίκαλα η ομάδα ήταν τρίτη από το τέλος. Θέλουμε με τη λήξη του πρώτου γύρου να πάρουμε έξι βαθμούς»

Τέλος, ο Βαζάκας τόνισε: «Η ομάδα που δείχνει σταθερότητα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η πορεία του είναι καλή. Έδωσαν πολλά λεφτά. Ο Παναιτωλικός δεν ξέρω εάν θα έχει διάρκεια. Ο ΟΦΗ έχει τα προβλήματά του, και πλέον μαθαίνω και οικονομικά. Εγώ περιμένω να δω την αντίδραση από τον Λεβαδειακό γιατί υλικό έχει. Ο ΠΑΣ νομίζω ότι έχει καπαρώσει η μία θέση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.