Εκτός Νικοπολίδης, Τοροσίδης

Χωρίς Νικοπολίδη και Τοροσίδη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη την Τετάρτη για το Κύπελλο. Επίσκεψη Κομινάκη στου Ρέντη.

Το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους του Ολυμπιακού, κάτι που φάνηκε και από την επίσκεψη του Σωκράτη Κομινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Τρίτη. Ο β’ αντιπρόεδρος είχε συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και αμέσως μετά αποχώρησε χωρίς να μιλήσεις στους ποδοσφαιριστές.

Οι “ερυθρόλευκοι” την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν στην Τρίπολη τον Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδος και θέλουν να “φύγουν” από την πόλη της Αρκαδίας έχοντας σφραγίσει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Στον αγωνιστικό τομέα, Νέμεθ και Ρόμενταλ συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Νικοπολίδης δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στη μέση και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο έμπειρος γκολκίπερ υπολογιζόταν για βασικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά πλέον θα δει από την τηλεόραση τις προσπάθειες των συμπαικτών του για την πρόκριση.

Ο Τοροσίδης που ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, λόγω ενός κτυπήματος που έχει στο αριστερό γόνατο, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Ο Ντουντού συνεχίζει στην πατρίδα του το πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει αρχίσει από τις  προηγούμενες ημέρες.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγερι, Πάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ποτουρίδης, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς.

Συνάντηση Μαρινάκη με τους οργανωμένους

Συνάντηση είχε την Τρίτη το απόγευμα (18:30) ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Μία συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές που γίνεται σχεδόν κάθε μήνα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έδωσε συγχαρητήρια στους φιλάθλους για την καλή τους συμπεριφορά στα παιχνίδια αλλά και για τη συνεχή παρουσία τους στους εντός έδρας αγώνες.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.