Κόλλησαν στο «μηδέν» στις Σέρρες

Πανσερραϊκός και Κισσαμικός έμειναν στην ισοπαλία 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική του όγδοου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πανσερραϊκός και Κισσαμικός έμειναν στην ισοπαλία 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική του όγδοου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έτσι οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους πόντο στη διαδικασία, στη δύσκολη αποστολή που έχουν για την πρόκριση σε γκρουπ με δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ όπως ο Αστέρας Τρίπολης και η Καλλονή.

Οι Σερραίοι είχαν την υπεροχή, όμως δεν μπόρεσαν να τη μετουσιώσουν με νίκη. Πόποβιτς και Σιάκκας (δοκάρι στο 31΄) είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες των γηπεδούχων στο 45λεπτο, όμως γκολ δεν ήρθε. Στο δεύτερο ο Κισσαμικός πίεσε, απάντησε στα δοκάρια με τον Τσουβαλτσίδη στο 61΄ δίχως, όμως, να μπορέσει να πάρει το «τρίποντο».

Οι συνθέσεις

Πανσερραϊκός: Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Προβατίδης (46′ Ραμίρεζ), Κουκόλης, Κιόσε (79′ Τσιμίκας), Πόποβιτς (82′ Αγγελούδης), Ατματσίδης, Ρούτσης, Παπαστεργίου, Στεργιανός.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσικουδάκης, Σουμπασάκης, Πότσι (54′ Σεληνιωτάκης), Βουρβαχάκης, Τσουβαλτσίδης (64′ Σακελλαρίου), Ταραλίδης, Μάντζης (77′ Ποσίνκοβιτς), Τσοντάκης, Σμίλτος, Μάνιας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.