Έβαλε τις βάσεις ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων νίκησε 3-1 τον Παναιγιάλειο στη Ριζούπολη.

Ο Απόλλων Σμύρνης έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων νίκησε 3-1 τον Παναιγιάλειο στη Ριζούπολη. 

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μπήκε δυνατά και ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου άνοιξε το σκορ με τον Φατιόν, με μία δόση τύχης καθώς το σουτ του παίκτη του Απόλλωνα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα αφού άλλαξε πορεία. 

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και πίεσαν για την ισοφάριση με τον Κρσμάρεβιτς να σκοράρει με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή για το 1-1. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή του ημιχρόνου, θέλοντας να πάρουν εκ νέου τα ηνία του σκορ όσο πιο γρήγορα γίνεται και τα κατάφεραν αφού στο 53ο λεπτό ο Συμελίδης έγραψε το 2-1 με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά. 

Στη συνέχεια, οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν αφού στο 82ο λεπτό αποβλήθηκε ο σκόρερ του Παναιγιάλειου ενώ επτά λεπτά αργότερα την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Σανδραβέλης, αφήνοντας την ομάδα του με εννιά παίκτες. 

Στη συγκεκριμένη φάση ο παίκτης αποβλήθηκε διότι η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του εντός της περιοχής και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παρπέξ και ευστόχησε από την άσπρη βούλα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.