«Πολυβόλο» η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνέτριψε με 6-0 τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου και πέρασε στον επόμενο γύρο.

Η ΑΕΚ συνέτριψε με 6-0 τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου και πέρασε στον επόμενο γύρο.

Η ομάδα του Γουστάβο Πογιέτ, παρ’ όλες τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα ο Ουρουγουανός τεχνικός έδειξε σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου και με ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική στη Λάρισα παίρνει και τη θέση του ομίλου.

Η Ένωση ξεκίνησε με επιθετικό δίδυμο τους Αραβίδη και Τζιμπούρ, ενώ στα ευχάριστα ήταν και η επανεμφάνιση του Μπακάκη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ με σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 27′ ο Γιόχανσον με πλασέ σκόραρε για τρίτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις κάνοντας το 2-0. Το επιθετικό κρεσέντο της ΑΕΚ συνεχίστηκε με τον Μπουονανότε να πλασάρει για το 3-0 λίγο μετά το ημίωρο, ενώ αμέσως μετά ο Λαμπρόπουλος αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο μάτι από τον Σβάρνα.

Ο Αραβίδης είχε δύο δοκάρια στο 36′ και στο 43′, για να κάνει ο Σοϊλέδης τελικά το 4-0 στο 45ο λεπτό με δυνατό σουτ.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως, όμως στο τελευταίο τέταρτο η Ένωση φόρτσαρε ξανά και πέτυχε άλλα δύο γκολ, με τον Αραβίδη στο 78′ με σουτ μέσα από την περιοχή και με το δεύτερο προσωπικό του Μπουονανότε στο 81′, έπειτα από ασίστ του «Άραβα».

AEK – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 6-0
Γκολ
: 8′ Πλατέλλας, 27′ Γιόχανσον, 31′, 81′ Μπουονανότε, 45′ Σοϊλέδης, 78′ Αραβίδης.
ΑΕΚ (Πογιέτ): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος (32′ Σβάρνας), Σοϊλέδης, Πλατέλλας (67′ Κρισάντους), Κορδέρο, Γιόχανσον (46′ Φαγιέ), Μπουονανότε, Αραβίδης, Τζιμπούρ.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Δημόπουλος): Μανιάτης, Ταμπάκης (60′ Νικολάου), Κακάρας, Λίτσος, Τσολακίδης, Μποτωνάκης, Γκεμίσης, Παληγεώργος (52′ Κασνέτσης), Πουρνός, Μπλάνκο, Ναούμ (70′ Γιαννιτσάνης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.