«Να βάζουμε πιο ψηλά τον πήχη»

Να βελτιώνεται συνεχώς ο ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας νίκες είναι το σπουδαιότερο ζήτημα, όπως επεσήμανε ο Δημήτρης Μυστακίδης μετά το ματς με τα Χανιά.

Να βελτιώνεται συνεχώς ο ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας νίκες είναι το σπουδαιότερο ζήτημα, όπως επεσήμανε ο Δημήτρης Μυστακίδης μετά το ματς με τα Χανιά. 

Αναλυτικά:

“Σήμερα βάλαμε έξι γκολ, είναι ένα σημαντικό σημάδι βελτίωσης στο επιθετικό κομμάτι για εμάς. Δεχτήκαμε γκολ νωρίς αλλά στην συνέχεια πήραμε τα ηνία του παιχνιδιού και καταφέραμε να κερδίσουμε” ήταν το πρώτο σχόλιο του.

Για την ευκαιρία που πήραν πολλοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σήμερα, τόνισε: “Κάθε ευκαιρία είναι σημαντική σε αυτό το μεγάλο σωματείο που λέγεται ΠΑΟΚ. Προσπαθούμε με τις νίκες να ανεβάζουμε την ομάδα και να βάζουμε τον πήχη ψηλά”.

Αν το Κύπελλο είναι ένα όνειρο για τους “ασπρόμαυρους”: “Παλεύουμε για κάθε τίτλο, στην Ευρώπη δεν τα πήγαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το Κύπελλο φέτος”

Για το τι σημαίνει η σημερινή νίκη: “Νίκη με τη νίκη η ομάδα χτίζεται, φτιάχνει ψυχολογία. Μας βοηθάει για την συνέχεια…”

Για το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ: “Μεγάλη πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή σε τόοσ κόσμο, θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.