Νίκη και πρωτιά ο Ηρακλής

Με δύο όμορφα γκολ των Πασά και Περόνε ο Ηρακλής επικράτησε 2-0 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι και προκρίθηκε πρώτος από τον όμιλο του στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με δύο όμορφα γκολ των Πασά και Περόνε ο Ηρακλής επικράτησε 2-0 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι και προκρίθηκε πρώτος από τον όμιλο του στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Οι Θεσσαλονικείς ήλεγξαν από το ξεκίνημα του αγώνα τον ρυθμό, δεν επέτρεψαν στον Αχαρναϊκό να βρει ελεύθερους χώρους για να απειλήσει την εστία του Περνίς και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 38’ ο Μπουκουβάλας σέντραρε από δεξιά και ο Πασά με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκαν δυνατά για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να «καθαρίσουν» το ματς, όμως σε δύο περιπτώσεις Μπουλούτ (62’) και Περόνε (72’) δεν σημάδεψαν σωστά.

Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς επέμειναν και δικαιώθηκαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο… πεισματάρης Περόνε βρέθηκε απέναντι από τον Παγούδη και με ωραία «λόμπα» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αχαρναϊκός (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Σωτηράκος, Εμέκα, Μάρης, Ματσούκας (Σιάννης 43′), Παβίσεβιτς, Καλογερόπουλος (Αναστασίου 80′), Μωυσιάδης, Ομπράντοβιτς (Παπατόλιος 63′), Ιωαννίδης, Κωστόπουλος.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου (Τσότρας 88′), Ρομάνο (Τσιλιανίδης 41′), Μπουλούτ (Ζαμπάζης 62′), Πασάς, Περόνε.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Ηρακλής 7
ΠΑΣ Γιάννινα 5

Αχαρναϊκός 3
Αναγέννηση Καρδίτσας 1

Η εξέλιξη των δύο αγώνων του Κυπέλλου:

Live Blog Live: Κύπελλο Ελλάδας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.