Περέιρα: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και το δίκαιο της κατάκτησης του νταμπλ μίλησε ο Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου.

Για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και το δίκαιο της κατάκτησης του νταμπλ μίλησε ο Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος απένειμε μερίδιο επιτυχίας στον Μίτσελ και για τους δύο τίτλους, ενώ σε ερώτηση για την απόδοση του Ολυμπιακού, τόνισε πως αν υπάρχει υψηλότερο μπάτζετ, μπορούν να έρθουν ακριβότεροι ποδοσφαιριστές και η ομάδα να αποδίδει ακόμα καλύτερα.

Αναλυτικά:

Τι γεύση του άφησε το παιχνίδι και ένα σχόλιο για το γκολ του Τσόρι:

«Στο πρώτο μέρος ήταν δύσκολα, αυτό συνέβη γιατί ο αντίπαλος μας πίεσε ψηλά, ενώ εμείς δεν  μπορούσαμε να κάνουμε καλές επιθέσεις όταν κερδίζαμε τη μπάλα και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, οργανώσαμε καλύτερα την άμυνα, ήμασταν πιο ενωμένοι και μετά το γκολ του Τσόρι τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για μας και η νίκη ήρθε ακόμα ευκολότερα. Είναι ένα πολύ όμορφο γκολ από έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Άνοιξε το παιχνίδι και μας βοήθησε να φτάσουμε στον τίτλο, ήμαστε πολύ χαρούμενοι για το νταμπλ».

Για το αν κλείνει η χρονιά όπως επιθυμεί:

«Θα θέλαμε να είχαμε κάτι παραπάνω στο Γιουρόπα, να προχωρήσουμε περισσότερο στην Ευρώπη. Ήταν πολύ δύσκολο εκείνη την περίοδο να διορθώσουμε κάποια λάθη. Είμαι όμως ικανοποιημένος για τη διαφορά 13 βαθμών στο πρωτάθλημα και για την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Για το αν το παιχνίδι κρίθηκε στο λάθος του Μπέρτου και στο πρώτο γκολ:

«Πάντα σέβομαι τις απόψεις των αντιπάλων προπονητών. Στο πρώτο δεν ήμασταν όπως θέλαμε, στο δεύτερο επανήλθαμε και κερδίσαμε δίκαια».

Για το τι ποσοστό επιτυχίας από το νταμπλ δίνει στον Μίτσελ:

«Φυσικά έχεις μέρος της αξίας των δύο τίτλων αφού αυτός έφτασε την ομάδα μέχρι εκεί που την ανέλαβα εγώ. Ο τίτλος μοιράζεται. Δεν θέλω όμως να πω πως ο προπονητής είναι αυτός που κερδίζει, αλλά οι ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ αυτούς, τον κόσμο μας και τον πρόεδρό μας».

Για το πώς μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της καλύτερης απόδοσης στα περισσότερα ματς του Ολυμπιακού:

«Υπήρχαν παιχνίδια που παίξαμε καλά, άλλα που κερδίσαμε επειδή επιμέναμε πολύ με τη δουλειά μας. Έχουμε να καταλήξει στο να κερδίσουμε δύο τίτλους και είμαστε η καλύτερη ομάδα. Με την Ξάνθη έχουμε παίξει τρεις φορές και έχουμε κερδίσει και τις τρεις. Δεν υπάρχουν τέλειες ομάδες, μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και να φέρουμε ακόμα καλύτερους ποδοσφαιριστές αλλά είμαστε η καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε το νταμπλ».

Για το αν θέλει να αφιερώσει κάπου τους τίτλους:

«Στους φιλάθλους μας για την ασταμάτητη υποστήριξή τους και στον πρόεδρό μας για τον ίδιο λόγο. Στους ποδοσφαιριστές και στις οικογένειες τους για τη στήριξη που τους δίνουνε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.