Πρόκριση με «2 στα 2»

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου και με τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τον 2ο όμιλο του Κυπέλλου εξασφάλισε την πρόκριση στους «16».

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου και με τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τον 2ο όμιλο του Κυπέλλου εξασφάλισε την πρόκριση στους «16». Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήγε στους 6 βαθμούς και άφησε την αντίπαλό της στον 1 να περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να διεκδικήσει το δεύτερο «εισιτήριο».

Από την αρχή της αναμέτρησης, ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο και κατάφερε να σκοράρει στο 36′, αφού πρώτα είχε σπαταλήσει δύο καλές ευκαιρίες. Ο Χαλκιαδάκης ήταν αυτός που με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά οι «κυανέρυθροι» με σωστή διαχείριση και τις απαραίτητες αλλαγές, κράτησαν το 1-0 που τους έστειλε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος, Ντουρμισάι (67′ Μασούρας), Βιγιάλμπα (74′ Μπακασέτας), Βλάχος, Καθάριος (56′ Σιώπης), Μητρόπουλος

Ζάκυνθος: Πολίτης, Κυριακίδης, Βυθούλκας, Μεντούρ, Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος (64′ Κουρέλας), Πέττας (73′ Κάρδαρης), Βοσνακίδης, Τατταρίδης, Νίκιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.