Χωρίς Ούμπιντες με Καλλιθέα

Εκτός αποστολής για το κρίσιμο ματς κυπέλλου με την Καλλιθέα έμεινε ο Χαβιέ Ούμπιντες που κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί μετά τα δύο συνεχόμενα ματς ύστερα από τον τραυματισμό του. Επισκέφτηκε τον Γιορέντε ο Ναπολεόνι.

Εκτός αποστολής για το κρίσιμο ματς κυπέλλου με την Καλλιθέα έμεινε ο Χαβιέ Ούμπιντες που κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί μετά τα δύο συνεχόμενα ματς ύστερα από τον τραυματισμό του. Επισκέφτηκε τον Γιορέντε ο Ναπολεόνι.

Ο Ατρόμητος την Τετάρτη αγωνίζεται στο Κύπελλο κόντρα στην Καλλιθέα εκτός έδρας και προκρίνεται στους 16 ακόμα και με ισοπαλία. Ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας δεν θέλει οι παίκτες του επουδενί να σκέφτονται αυτό το ενδεχόμενο. Αντιθέτως ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν με ξεκάθαρο σκοπό την νίκη.

Άλλωστε και στην αποστολή δεν είχε καμία έκπληξη, καθώς πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές με σκοπό να μην κινδυνέψει ομάδα να μείνει εκτός κυπέλλου. Του θεσμού δηλαδή που στο πρόσφατο παρελθόν έχει χαρίσει σημαντικές στιγμές στον σύλλογο, και που κάτι ανάλογο ευελπιστούν να ζήσουν και φέτος οι άνθρωποι της ομάδας.

Μοναδικός απών θα είναι ο Χαβιέ Ούμπιντες ο οποίος μετά από 40 μέρες απουσίας έπαιξε δύο ματς βασικός (με Παναιτωλικό και Καλλονή) και κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί άλλο ο οργανισμός του. Άλλωστε από το ματς του Αγρινίου κι έπειτα είχε κι ένα μικρό σφίξιμο στον προσαγωγό, γεγονός που δεν εμπνέει καμία ανησυχία για την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Πανιώνιο το προσεχές Σάββατο.

Επισκέφτηκε Γιορέντε ο Ναπολεόνι

Ο Στέφανο Ναπολεόνι άθελά του έγινε πρωταγωνιστής στην άτυχη στιγμή του τραυματισμού του Γιορέντε στο ματς της Κυριακής. Ο αμυντικός της Καλλονής χτύπησε στο γόνατο του Ιταλού επιθετικού σε μια διεκδίκηση της μπάλας με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα και να υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό και σκίσιμο στο φρύδι.

Ο Ναπολεόνι επισκέφτηκε τον Γιορέντε στο Ιατρικό Αθηνών, και όπως είπε στο novasports.gr ο Γιορέντε δεν θυμόταν τίποτα από το παιχνίδι και πως το τελευταίο που θυμάται ήταν η εικόνα από τα αποδυτήρια λίγο πριν οι δύο ομάδες βγουν στον αγωνιστικό χώρο για το παιχνίδι. Ο Γιορέντε θα υποβληθεί σε επέμβαση ανάταξης του ζυγωματικού και ο Στέφανο Ναπολεόνι θα επισκεφτεί ξανά τον Γιορέντε στο νοσοκομείο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.