Στους «16» με Φουστέρ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στη Ριζούπολη, με 2-1, του Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και πέρασε ως πρώτος στους «16».

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στη Ριζούπολη, με 2-1, του Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και πέρασε ως πρώτος στους «16».

Οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στην κορυφή με 7 βαθμούς, με τον Πλατανιά να προκρίνεται ως δεύτερος παρά την ήττα από τον Παναιγιάλειο με 1-0. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» και οι Αιγιώτες έμειναν εκτός συνέχειας.

Σε κακή κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος στη Ριζούπολη, κάτι που δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες. Ωστόσο το ποδόσφαιρο που παίχτηκε δεν ήταν κακό, με την ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ να παρουσιάζει μαχητικό πρόσωπο και να δυσκολεύει τους Πρωταθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές. Με τη λήψη του 45λεπτου ο Φουστέρ άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους», μετά από ασίστ του Τσιμίκα κι έτσι πήγαν οι φιλοξενούμενοι στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Μετά από σουτ του Βαλεριάνου και λάθος εκτίμηση του Καπίνο ο Απόλλωνας ισοφάρισε στο 55΄ και χρειάστηκε ένα γκολ του Φουστέρ στο 85΄, ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη και να κλείσει με επιτυχία τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις:

Απόλλωνα Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Βαλεριάνος (79’ Αρναούτογλου), Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν (51’ Παρπέξ), Ψιάνος, Κονέ, Βάντερσον, Φαρινόλα (68’ Λαγός), Τζιώρας.
Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Τσιμίκας, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Φουστέρ, Πάρντο (69’ Ντουρμάζ), Κολοβός, Φινμπόγκασον (81’ Ιντιέγε).

Η τελική βαθμολογία (Όμιλος 5):
1. Ολυμπιακός 7 (8-3)
2. Πλατανιάς 4 (5-4)

3. Απόλλων Σμύρνης 3 (5-6)
4. Παναιγιάλειος 3 (2-7)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.