Αναστόπουλος: “Μπορούσαμε κι άλλα γκολ”

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την νίκη- πρόκριση του ΟΦΗ κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την νίκη- πρόκριση του ΟΦΗ κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο προπονητής των “ασπρόμαυρων” δήλωσε πως η ομάδα του πραγματοποιήσε καλή εμφάνιση και μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ. Από την μεριά του ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως ο ΟΦΗ πλέον έχει άλλη δυναμικότητα και πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη τύπου:

“Σήμερα είναι μια ευχάριστη μέρα και πολύ σημαντική γιατί μετά από 22 χρόνια, η τελευταια φορά που πήγε ο ΟΦΗ ήταν το 1990.Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, όσον αφορά την πρόκριση που ήταν και ο στόχος. Ειδικά για την εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο και κατά διαστήματα στο δεύτερο.Το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα. Πετύχαμε 3 πολύ ωραία τέρματα και γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.Σήμερα το χαιρόμαστε και από αύριο ετοιμαζόμαστε γιατί γνωρίζετε ότι την Κυριακή έχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ που κανονικά έπρεπε να είχε γίνει ήδη.Μπράβο στα παιδιά αλλά και στον κόσμο που παρότρυνε τους παίκτες”.

Eρωτηθείς για την αναγκαστική αλλαγή του Παπουλή ο Νίκος Αναστόπουλος είπε:
“Δεν είναι κάτι ανησυχητικό”.

Για την επόμενη φάση του κυπέλλου που θα βρει τον ΟΦΗ αντίπαλο με τον Ολυμπιακό δήλωσε:
“Παιζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και δεν μπορείς να τα προδικάσεις. Δεν έχον καμία σχέση οι αγώνες πρωταθλήματος με το κύπελλο.Δεν θα έχουμε άγχος, θα το ευχαριστηθούμε και θα κάνουμε το καθήκον μας. Επειδη ξέρουμε τι εκφράζει σαν σύλλογος ο ΟΦΗ και σε καμία περίπτωση δεν θα παρατούσαμε αμαχητί τους αγώνες.Απο εκει και πέρα, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι τι θα κάνουμε. Όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα δούμε τι έχουμε πετύχει”.

Για το αν ο Μάντζιος θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ πρόσθεσε:
“Μέχρι την Κυριακή θα δούμε τι θα γινει με τον Μάντζιο”.

Για την εικόνα του Χόρχε Λόπεζ τόνισε:
“Ο Χόρχε Λόπεζ όπως και οι υπόλοιποι παίκτες κάνουν την δουλειά τους και για αυτό τους πήραμε.Παρά το γεγονος ότι το γήπεδο δεν ήταν κατάλληλο λόγω της βροχής, παρουσιασαμε πολυ καλό θεαμα.Γενικά, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτο τους”.

Τέλος ο Νίκος Αναστόπουλος ερωτηθής για την αναβολή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και αν αυτή έκανε καλό ή κακό συμπλήρωσε:
“Το θετικό της αναβολής είναι ότι είχαμε χρόνο για αποθεραπεία κάποιων παικτών. Το αρνητικό ήταν ότι είχαμε προετοιμαστεί για να παιξουμε και καπως μας χάλασε. Το καλό είναι οτι το παιχνίδι οριστηκε Κυριακη και δεν θα ξεφυγουμε απο τον ρυθμό μας”.

Απο την μεριά του ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Φέτος είναι διαφορετικη η δυναμικοτητα του ΟΦΗ. Έχουν ερθει έμπειροι παίκτες και δεν είναι τυχαια η πορεία του ΟΦΗ. Θεωρώ ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα ευρωπαικό εισιτήριο” είπε αρχικά ο τεχνικός των Σερραίων που αναφερόμενος στη νίκη – πρόκριση συμπλήρωσε: “Η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα που είναι ο κύριος στόχος μας και αυτό που με στενοχωρεί είναι οι πολλοί τραυματισμοί και η μεγάλη ατυχία που βλέπετε σε αυτήν την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.