«Έκανες την Τούμπα άνω-κάτω, Εντουάρντο!»

Με αυτό το σύνθημα να δονεί την ατμόσφαιρα, 200 οπαδοί του Ατρόμητου υποδέχτηκαν την ομάδα στο προπονητικό κέντρο στο Μαζαράκη και αποθέωσαν τους πρωταγωνιστές του «άθλου» όπως χαρακτήρισε ο Γιώργος Δώνης την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

Με αυτό το σύνθημα να δονεί την ατμόσφαιρα, 200 οπαδοί του Ατρόμητου υποδέχτηκαν την ομάδα στο προπονητικό κέντρο στο Μαζαράκη και αποθέωσαν τους πρωταγωνιστές του «άθλου» όπως χαρακτήρισε ο Γιώργος Δώνης την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

Οι φίλοι του Ατρόμητου υποδέχτηκαν τους παίκτες της ομάδας στο Μαζαράκη και με συνθήματα και καπνογόνα τους αποθέωσαν για την ιστορική πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Περίπου 200 άτομα βρέθηκαν αργά το βράδυ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να πανηγυρίσουν τη συμμετοχή της ομάδας στα ημιτελικά του θεσμού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πέρσι είχαν αναγκαστεί να κάνουν το ίδιο όταν η ομάδα επέστρεφε από το Βόλο με την πρόκριση στις αποσκευές. Βέβαια τότε η πρόκριση ήταν για τον τελικό του κυπέλλου, αλλά ποιος νοιάζεται; Έχοντας ήδη αποκλείσει τον Άρη και έχοντας αποκλείσει εν συνεχεία και τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και μάλιστα με ανατροπή, τότε οι φίλοι της ομάδας των Δυτικών προαστίων είχαν κάθε λόγο να το γιορτάσουν μαζί με τους θριαμβευτές.

Τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα είχαν ως κύριους αποδέκτες τον Μπρίτο «Έκανες την Τούμπα άνω κάτω, Εντουάρντο, Εντουάρντο» και τον Δώνη, ενώ το γνωστό από πέρσι «Ατρομητάρα φέρε μας το κύπελλο» είχε την τιμητική του. Το πιο ωραίο πάντως ήταν όταν από το μπαλκόνι του προπονητικού κάποια από τα φυντάνια των ακαδημιών της ομάδας φώναξαν ρυθμικά: «Ατρόμητε…» περιμένοντας την απάντηση των οπαδών. Εκείνοι το αντιλήφθηκαν άμεσα και απάντησαν «Τρελαίνομαι…»!

Οι παίκτες το ευχαριστήθηκαν πολύ, έγιναν ένα με τον κόσμο, δέχθηκαν τις φιλοφρονήσεις τους και τους άκουσαν να τους ζητούν τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της ομάδας. Όσο κράτησαν οι πανηγυρισμοί κράτησαν και αμέσως μετά οι παίκτες έφυγαν για τα σπίτια τους, καθώς δεν έχουν και πολλές μέρες για να προετοιμαστούν για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.