Λαβωμένος στο κύπελλο ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, όμως θα έχει αρκετές απουσίες.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, όμως θα έχει αρκετές απουσίες. Ο Σάκης Τσιώλης θα στερηθεί των υπηρεσιών αρκετών παικτών του, όμως σε καμία περίπτωση η ομάδα της Αρκαδίας δεν θα πάει στην πόλη της Ηπείρου για… τουρισμό, αλλά για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα μείνουν οι Μπρέσκα, Ουσέρο, Χουανίτο, Περόνε, Αλβάρεζ και Ροζέριο. Το ευχάριστο για τον Σάκη Τσιώλη, είναι πως για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό θα έχει στην διάθεσή του τον Μπαρτολίνι, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Ετσι η αποστολή αποτελείται από τους: Σανθ Οβεγέιρο Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σάββας Τσαμπούρης, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Αντώνης Λαδάκης, Τσίμο Ναβάρο, Εγκον, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Τάσος Τσουμάγκας, Χούλι, Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα, Ηλίας Σολάκης, Τάσος Μπακασέτας και Εμάνουελ Φρανκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.