Αφαίρεση βαθμών σε Αστέρα, πρόκριση σε ΠΑΟΚ

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Εθνικό Αστέρα με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα και κατακύρωσε το παιχνίδι Κυπέλλου στον ΠΑΟΚ, ο οποίος παίρνει και την πρόκριση για τους "16" του θεσμού.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Εθνικό Αστέρα με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα και κατακύρωσε το παιχνίδι Κυπέλλου στον ΠΑΟΚ, ο οποίος παίρνει και την πρόκριση για τους “16” του θεσμού.


Το παιχνίδι είχε διακοπεί στο 15ο λεπτό λόγω του τραυματισμού του α’ βοηθού Γουργιώτη, ο οποίος δέχτηκε από μια καρέκλα η οποία εκτοξεύθηκε από την εξέδρα. Αρχικά ο διαιτητής Βοσκάκης διέκοψε προσωρινά το ματς, όταν όμως διαπιστώθηκε ότι ο βοηθός του δεν μπορεί να συνεχίσει, αποφάσισε την οριστική διακοπή του.

Αναλυτικά η πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε τα εξής:


    «1. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


    2. Αφαιρεί από την ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του πρωταθλήματος Φούτμπολ λιγκ περιόδου 2011-2012.


    3. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα στο γήπεδό της χωρίς θεατές, χρηματική ποινή είκοσι έξι χιλιάδων διακοσίων πενήντα (26.250) ευρώ για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3 περ. α΄ του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ, χρηματική ποινή πενήντα έξι χιλιάδων διακοσίων πενήντα (56.250) ευρώ για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3 περ. ε΄ του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ και καταγιγνώσκει, κατά συγχώνευση, συνολική χρηματική ποινή, εξήντα εννέα χιλιάδων τριακοσίων πενήντα (69.350) ευρώ (56.250 + 13.100).»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.