Κρατάει μόνο την πρόκριση

Πολύ δύσκολα ο Άρης έκαμψε με 2-1 την αντίσταση του μαχητικού Πανθρακικού και πήρε το εισιτήριο για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδας.

Πολύ δύσκολα ο Άρης έκαμψε με 2-1 την αντίσταση του μαχητικού Πανθρακικού και πήρε το εισιτήριο για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “κίτρινοι” επικράτησαν 2-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, καθώς οι Σολτάνι (50΄), Μίσελ (75΄) ανέτρεψαν το προβάδισμα που είχε δώσει στους γηπεδούχους ο Μπαλού, στο 32΄.
Λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Πανθρακικός βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Από ωραία ενέργεια του Μίνγκα και πάσα στον Μπαλού, ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη. Ο Αρης δεν μπόρεσε να απειλήσει κι έτσι οι αλλαγές ήταν επιβεβλημένες για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, που με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου πέρασε στον αγώνα τον Καρίμ Σολτάνι. Ο Γαλλοαλγερινός ήταν αυτός που με “βολίδα” στο 50΄ ισοφάρισε κι ο αγώνας πήρε εντελώς διαφορετική τροπή, με τους Θεσσαλονικείς να κυριαρχούν ολοκληρωτικά και να φτάνουν στο 2-1 στο 75΄ με απευθείας φάουλ του Μίσελ και λάθος εκτίμηση από τον Σικαλιά, αφού έχασε τεράστια ευκαιρία στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κοντογουλίδης.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες: Κατίδης – Νέτο, Βελλίδης, Καζναφέρης

   
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σικαλιάς, Στάθης, Βαγγελόπουλος, Μίνγκας (77΄ Πόνσε), Σαρακατσάνος, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Μπαλού, Μακρυδημήτρης (77΄ Σουλτανίδης), Κοντογουλίδης, Λιαπάκης (86΄ Γωνιάδης).

ΑΡΗΣ (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Καζναφέρης, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Νέτο, Οικονομόπουλος (46΄ Σολτάνι), Τόχα, Ούμπιντες (+90΄ Παπαζαχαρίας), Κατίδης (65΄ Καπετάνος), Τσέζαρεκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.