Γκόμες: «Δείξαμε επαγγελματισμό»

Ευχαριστημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο Ζοσέ Γκόμες από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στον Εύοσμο.

Ευχαριστημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο Ζοσέ Γκόμες από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στον Εύοσμο.

Χαρακτηριστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: «Βρήκαμε δύο εμπόδια, αλλά λόγω της διάθεσης που έδειξαν οι παίκτες μου, ξεπεράσαμε και τα δύο. Το πρώτο ήταν ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος και το δεύτερο ο αντιπαλος που είχε μεγάλο κίνητρο, να ζήσει το όνειρο ότι θα αποκλείσει τον Παναθηναϊκό».

Και συμπλήρωσε: «Δείξαμε επαγγελματισμό όταν κληθήκαμε να νικήσουμε τον αντίπαλο. Το γήπεδο μας δυσκόλεψε πολύ. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός, ενώ είχε μικρές διαστάσεις. Όμως δεν ανησύχησα για την εξέλιξη του ματς, γιατί ημάδα είχε ηρεμία και συγκέντρωση. Κρατήσαμε τη θέση μας και πάντα είχαμε τον έλεγχο».

Επίσης, ο βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα συμπλήρωσε: «Κάναμε το καθήκον μας, και δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές διότι έκαναν αυτό που είναι υποχρεωμένοι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.