Σε μπελάδες ο Παναιτωλικός, χαμόγελα για τον Κισσαμικό

Ο Κισσαμικός κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τον Παναιτωλικό (0-0) και πλέον έβαλε σε μπελάδες τους Αγρινιώτες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Κισσαμικός κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τον Παναιτωλικό (0-0) και πλέον έβαλε σε μπελάδες τους Αγρινιώτες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Κρητικοί έχουν τέσσερις βαθμούς και κάθονται στην κορυφή του ομίλου, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο από τον Παναθηναϊκό (3 βαθμούς), με τον οποίο θα κοντραριστούν στην τελευταία αγωνιστική. Αντίθετα το σύνολο του Δέλλα (παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές) έβαλε στο σακούλι του τον πρώτο του βαθμό στη διοργάνωση και χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής στο πρώτο 45λεπτο και έφτασαν κοντά στην επίτευξη του γκολ σε τρεις περιπτώσεις. Οι δύο πρώτες από στημένη μπάλα, στο 3′ δηλαδή και στο 22′. Στην τελευταία ο Βακράκος πιο ψηλά από όλους πήρε την κεφαλιά και έστειλε την «στρογγυλή θεά» στο οριζόντιο δοκάρι. Η τρίτη, αλλά όχι φαρμακερή, για τον Παναιτωλικό ήταν στο 41′, με τον Βασιλούδη να αποτυγχάνει να νικήσει τον Λαζαρίδη. 

Στο δεύτερο μέρος ο Κισσαμικός ισορρόπησε το παιχνίδι και μείωσε τους κινδύνους στα μετόπισθεν, προσπαθώντας παράλληλα να βγει μπροστά για να δημιουργήσει προβλήματα στην  αντίπαλη άμυνα. Μάλιστα στο 68′ ο Τεγούσης, όντας αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι… ισοφάρισαν τα δοκάρια, με τον Σάλιακα να είναι άτυχος, καθώς πήγε να πετύχει το γκολ της χρονιάς. Επιχείρησε το σουτ ακριβώς από τη γραμμή της σέντρα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τον Γιαννακόπουλο και χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας. Στο 84′ ο Κισσαμικός είχε ακόμα μία ευκαιρία για να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι του Αποστολόπουλου, με την μπάλα να φεύγει λίγα εκατοστά από το δοκάρι. 

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό…

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Πετράκης): Λαζαρίδης, Καραγεώργης (74΄ Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σεληνιωτάκης (60΄ Γκίνη), Σάλιακας, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (63΄ Αρναρέλλης)


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας):
Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης (51΄ Ντίας), Αγρόδημος (78΄ Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Λιάβας (62΄ Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μοράρ, Μανά, Γουΐλιαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.