Το… έριξε έξω ο Απόλλωνας!

Ο Απόλλων Σμύρνης συνέτριψε 5-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στη Ριζούπολη για να τονώσει την ψυχολογία του! Χατ-τρικ ο Μπεντινέλι.

Ο Απόλλων Σμύρνης πανηγύρισε για πρώτη φορά στη σεζόν, καθώς το 5-0 επί του Απόλλωνα Παραλοιμνίου για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας, ήταν η πρώτη του νίκη στη σεζόν! 

Μόλις στο 19ο λεπτό ο Μπεντινέλι άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή κόβωντας τα φτερά της ομάδας από τις Σέρρες. Το γκολ του Βραζιλιάνου Τόμας Ζαγκουαρίμπε Μπεντινέλι, ήταν μόλις το δεύτερο του Απόλλωνα στη σεζόν! Το πρώτο το είχε πετύχει ο Χιλάλ Ελ Χέλβε στις 15 Σεπτεμβρίου, στην εντός έδρας ήττα 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος! Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπεντινέλι κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση για να γράψει το 2-0 στο 48’. 

Λάτιν ο Απόλλων Σμύρνης καθώς το επόμενο τέρμα της ομάδας του Ματζουράκη πέτυχε ο Πορτογάλος Ζοάο Πέδρο με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 57’. Ο Μπεντινέλι ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 67ο λεπτό, για το 4-0 της «ελαφράς ταξιαρχίας», για να πάρει τη θέση του ο Κοντογιαννόπουλος.  Μάλιστα ο 19χρονος σκόραρε στο 73ο λεπτό για το τελικό 5-0, με ωραίο σουτ εκτός περιοχής! 

Ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε τους τρεις πόντους, για να περάσει πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης που έχει έξι, από έναν πόντο μοιράζονται Απόλλων Παραλιμνίου και Τρίκαλα!

Απόλλων Σμύρνης: Βάσιτς, Βάρκας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Ρώσση, Γκονσάλες, Πέδρο, Μπεντινέλι (Κοντογιαννόπουλος), Ντεφεδερίκο, Ναδάλες, Γκάρος (61′ Μάντζιος)

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Τριανταφύλλου, Κουτζαβασίλης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Τριανταφύλλου (14′ Δέντσας), Λιάρας, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Οκάν, Ζυγκερίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.