Ολυμπιακός: Πρόταση για τελικό κυπέλλου Δευτέρα του Πάσχα

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ώστε να ολοκληρωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα η αγωνιστική περίοδος.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση προς την Super league, ώστε να αλλάξει η ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή είναι προγραμματισμένο ο αγώνας να διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και η διοίκηση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ πρότεινε ο τελικός να πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου, δηλαδή στην αργία της Δευτέρας του Πάσχα. 

Αν περάσει η συγκεκριμένη πρόταση, η αγωνιστική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαϊου και οι ομάδες θα κερδίσουν μια πολύτιμη εβδομάδα εν όψει της νέας σεζόν που φέτος θα ξεκινήσει αρκετά νωρίς για τους συλλόγους που έχουν ευρωπαϊκες υποχρεώσεις. 

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προγραμματισμένοι για τις 6 και 27 Απριλίου. Για να διεξαχθεί ο τελικός στις 3 Μαΐου, θα πρέπει να γίνειαλλαγή στις ρεβάνς και να διεξαχθούν στις 20-21 Απριλίου. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να γίνει μία μετατόπιση αγωνιστικών της Super League για τις 14 και 18 Απριλίου. Η πρώτη ημερομηνία έχει μείνει κενή για το ενδεχόμενο πρόκρισης του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa League.

Οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα δεν έδωσαν απάντηση, καθώς αναμένεται αρχικά εσωτερική συννενόηση των συλλόγων και στη συνέχεια οι οριστικές αποφάσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.