Ολυμπιακός: Πρεμιέρα του νέου προφίλ απέναντι στον Άρη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πρωτο προημιτελικό με τον Άρη θα φανερώσει μέρος του νέου αγωνιστικού προσώπου του Ολυμπιακού.

Ο προημιτελικός κυπέλλου του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον μόνο για το αποτέλεσμα που θα φέρει πιο κοντά στην πρόκριση τον ένα ή τον άλλο αντίπαλο. Στο αποψινό παιχνίδι (21.30, MC Novasports.gr) ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε αποκαλυπτήρια των σκέψεων του για το νέο προφίλ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα για πρώτη φορά θα δούμε τον Κένι Λαλά να αγωνίζεται και μάλιστα ως βασικός. Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι με τον Άρη θα αποτελέσει το σημαντικότερο κρας τεστ, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (14/2, 19.30, NS1HD), αλλά και το πρώτο ματς με την Αϊντχόφεν (18/2, MC Novasports.gr), σχετικά με τη βέλτιστη ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά το ντεμπούτο του στα “ερυθρόλευκα” απέναντι στον ΟΦΗ, θα “γράψει” τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά ως παρτενέρ του Ουσεϊνού Μπα στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Όπως δηλαδή θα τους δούμε στο προσεχές ματς με την Άρσεναλ και όχι μόνο.

Στη μεσαία γραμμή ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δώσει περισσότερο ρυθμό στον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος μαζί με τον Μάριο Βρουσάι θ’ αποτελέσουν σημαντικές μονάδες για τα ματς με την PSV, είτε ως αρχικές επιλογές, είτε ως πολύτιμες μονάδες απ’ τον πάγκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός το τελευταίο διάστημα προετοιμάζει τον Σέρβο και τον Έλληνα μέσο για τα παιχνίδια με τους Ολλανδούς.

Ο Τιάγκο Σίλβα ζήτησε ευκαιρίες και θα την πάρει απόψε. Ο Πορτογάλος μέσος μέσα σε λίγα λεπτά συμμετοχής απέναντι στον ΟΦΗ, έδειξε καλά στοιχεία και με τον Άρη θα επιβραβευτεί. Δεν είναι απίθανο ο Σίλβα να παίξει πολύ πιο σημαντικό ρόλο στο ρόστερ στο κομμάτι της σεζόν που απομένει.

Σε ό,τι αφορά την επίθεση, ο Ούγκο Κάιπερς θα πάρει νέα ευκαιρία, είτε στο αρχικό σχήμα, είτε ως αλλαγή. Πάντως θα είναι ένα ματς με αρκετά αγωνιστικά λεπτά για τον Κάιπερς για τον οποίο ο Μαρτίνς δήλωσε πρόσφατα στο novasports.gr πως θέλει να εκμεταλλευτεί περισσότερο μέσα στη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.