Θύελλα ήταν ο Ατρόμητος

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν ο αγώνας του Ατρόμητου με τη Θύελλα Καμαρίου στη Ριζούπολη. Το σύνολο του Κάναντι επικράτησε με 8-0 και προκρίθηκε μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον 1ο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδας.

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν ο αγώνας του Ατρόμητου με τη Θύελλα Καμαρίου στη Ριζούπολη. Το σύνολο του Κάναντι επικράτησε με 8-0 σε ένα ματς το οποίο δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, αφού η ομάδα της Σαντορίνης που μετέχει στη Γ’ Εθνική, δεν ήταν σε θέση να προβάλει την παραμικρή αντίσταση. Χάρη στην επιτυχία του, ο Ατρόμητος προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Ηρακλή. Οι τρεις ομάδες ισοβάθμησαν στον 1ο όμιλο, συγκεντρώνοντας από 6 βαθμούς.   

Να σημειωθεί πως η Θύελλα δε μπορούσε να χρησιμοποιήσει την έδρα της στη Σαντορίνη, αλλά ούτε και το γήπεδο της Νάξου, καθώς δε διαθέτουν δημοσιογραφικά θεωρία, τα οποία ήταν απαραίτητα για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Οι παίκτες του Κάναντι μπήκαν στο ματς με το πόδι στο γκάζι. Μέσα σε 15 λεπτά κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ με τους Βασιλακάκη (9’), Ούμπιδες (12’) και Καρασαλίδη (15’). 

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος σημείωσε άλλα δύο γκολ, με τον Μούγιακιτς (28’) και τον Σάκιτς (43’). Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά πέτυχε πέντε τέρματα στο πρώτο ημίχρονο στην επαγγελματική του ιστορία σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Περιστερίου παραβίασε άλλες τρεις φορές την εστία της Θύελλας, με τους Μούγιακιτς (65’), Κωτσόπουλο (74’) και Ενσικουλού (80’).

Ο Ρονάλντο Σάνι που πέρασε ως αλλαγή στο 66’ στη θέση του Βασιλακάκη, έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου που έπαιξε στο κύπελλο Ελλάδας. Τόσο αυτός, όσο και οι νεότεροί του Μανδάς και Λημνιός, δεν είχαν κλείσει τα 17 χρόνια τους.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Γατσέλος.

Θύελλα Καμαρίου: Ανδριόλας, Λιγνός, Σπανός, Μαντούσης (46’ Μανέ), Ρέτζο, Φίλων, Γατσέλος, Σιμιτζής, Αργυρίου (61’ Βλαβιανός), Δαβιλάς (71’ Δημητρακόπουλος), Μαυρομάτης.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Σάκιτς (53’ Γιαννούλης), Ούμπιδες, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Καρασαλίδης, Ενσικουλού, Βασιλακάκης (66’ Ρονάλντο), Ρισβάνης (46’ Στρούγγης), Μούγιακιτς, Κιβρακίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.