Ολυμπιακός: Πως το κύπελλο επηρεάζει τον προγραμματισμό

Ο ορισμός του κυπέλλου στις 30 Αυγούστου αναμένεται να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την προετοιμασία του Ολυμπιακού!

Η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όρισε τον φετινό τελικό του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 30 Αυγούστου. Είναι μια απόφαση που μεταθέτει τον συγκεκριμένο αγώνα κατά 35 ημέρες και τον τοποθετεί στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Αυτό σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν να προπονούνται και ν’ αγωνίζονται για τη νέα σεζόν χωρίς ξεκούραση. 

Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση αποκλεισμού από τη Γουλβς στη φάση των “16” του Europa League στις 6 Αυγούστου, θα παρέχει στους ποδοσφαιριστές του ολιγοήμερη άδεια, καθώς στη συνέχεια θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον τελικό κυπέλλου στις 30 Αυγούστου, την έναρξη της Super League στις 12 Σεπτεμβρίου και των προκριματικών του Champions League στις 15 του ίδιου μήνα. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες θα συμπληρώσουν δύο χρόνια αγωνιστικής εγρήγορσης, καθώς από τον Ιούλιο του 2019 ως τουλάχιστον τον Μάιο του 2021 θα είναι επιφορτισμένοι με κάποια υποχρέωση.

Σε περίπτωση πρόκρισης επί της Γουλβς και συμμετοχής στο Final-8 του Europa League, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ουσιαστικά δεν θα έχουν καν χρόνο ξεκούρασης και θα μπουν απευθείας στην κούρσα της νέας σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.