Με Πέλκα η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο 27χρονος είναι στους 20 παίκτες που έχει στην αποστολή ο Αμπέλ Φερέιρα για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε κανονικά προπόνηση και είναι ένας από τους 20 που είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αμπέλ Φερέιρα για το παιχνίδι (4/3) του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Στην ενημέρωση ο ΠΑΟΚ αναφέρεται και στον τραυματισμό του Βαρέλα που θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες.

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

“Στις περιπτώσεις που τα πράγματα δεν σου πάνε όπως περίμενες ή θα ήθελες έχεις δύο επιλογές. Είτε μένεις σε ό,τι έγινε, είτε διαμορφώνεις τι θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ πήρε τα μαθήματά του από τα δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και κοιτάει μπροστά σε μια νέα πρόκληση.

Στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Στην ευκαιρία να δείξει χαρακτήρα και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές την Τρίτη (03.03) δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης που αναμένεται να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το αντίστοιχο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Πέλκας γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Ο Φερνάντο Βαρέλα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε ότι υπέστη θλάση στο δεξί δικέφαλο κι αναμένεται ν’ απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για περίπου τρεις εβδομάδες.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Φερέιρα είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.