Ουζουνίδης: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναζήτησε τους λόγους για τους οποίους η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία στον πρώτο αγώνα με τον Κισσαμικό στα Χανιά, για τη φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναζήτησε τους λόγους για τους οποίους η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία στον πρώτο αγώνα με τον Κισσαμικό στα Χανιά, για τη φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδας.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της ΑΕΚ υπογράμμισε:

«Παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε την ισοφάριση στο τέλος, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο γιατί δεν παίξαμε καλά. Αυτό που φάνηκε ήταν η αγωνιστική απραξία και το μεγάλο διάστημα της αποχής, χωρίς αυτό να αποτελεί τη μοναδική δικαιολογία για εμάς, αλλά τουλάχιστον είναι καλό που παίξαμε σήμερα αυτό το ματς για να βρούμε καλύτερο ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα τη Δευτέρα.

 Στο ποδόσφαιρο όταν δεν τρέξεις και δεν προσπαθήσεις δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αντίπαλο. Δεν είναι ότι υποτιμήσαμε τον Κισσαμικο γιατί είχαμε πει με τα παιδιά ότι η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του σαν ομάδα. Θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να μην είμαστε αυτοί που θα τρέχαμε πίσω από τους παίκτες του Κισσαμικου. Θα τα δούμε όλα αυτά και εκτιμώ ότι η εικόνα μας τη Δευτέρα θα είναι πολύ καλύτερη από τη σημερινή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.