Ποντάρει σε Γκάμα-Φετφατζίδη

Ο Άρης περιμένει τον Ατρόμητο για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου της προημιτελικής φάσης με τον πρώτο του σκόρερ και τον πρώτο του παίκτη σε ασίστ να είναι στην πρώτη γραμμή

Ώρα Κυπέλλου με το πρόγραμμα της πρώτης σειράς των αγώνων της προημιτελικής φάσης να ολοκληρώνεται σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Άρης περιμένει τον Ατρόμητο και ο Μίχαελ Ενινγκ περιμένει σε ένα ακόμη παιχνίδι από Μπρούνο Γκάμα και Γιάννη Φετφατζίδη να μπούνε στην πρώτη γραμμή.

Ο Πορτογάλος είναι ο πρώτος σκόρερ του Αρη στο Πρωτάθλημα με 8 γκολ. Ο Φετφατζίδης είναι ο πρώτος παίκτης στις ασίστ με 6. Αμφότεροι σκόραραν στο παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο.

Ο Μίχαελ Ενινγκ τους δίνει ξεκάθαρο ρόλο στις πτέρυγες. Ο Πορτογάλος από τα αριστερά, ο Φετφατζίδης από τα δεξιά.

Ο Άρης ψάχνει συνεχώς την απομόνωση στο παιχνίδι αυτών των δύο, να πάνε στο “ένας εναντίον ενός”.

Είναι μια σειρά παιχνιδιών που από τον Άρη λείπει ο Μπράουν Ιντέγε. Οι Κίτρινοι ποντάρουν στην ευελιξία, στην ταχύτητα και στα τεχνικά χαρακτηριστικά των μεσοεπιθετικών τους για να παίξουν χωρίς τον Νιγηριανό επιθετικό. Να μην σηκώνεται η μπάλα πολύ, να παίζουν γρήγορα. Γκάμα και Φετφατζίδης έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτό και κάνουν γεμάτη σεζόν.

Είναι δεδομένο ότι η απόδοση των δύο παικτών θα είναι “βαρόμετρο” για τον Άρη. Είναι δεδομένο ότι θα έχουν πάνω τους στραμμένη την προσοχή της άμυνας του Ατρόμητου.

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα ψάξει να έχει έτοιμο plan b σε περίπτωση που οι δύο περιοριστούν. Είναι ένα παιχνίδι γενικώς που τα ματσαρίσματα με τους δύο παίκτες του Αρη θα κρίνουν αρκετά.

Για τον Άρη επιστρέφουν οι δύο της άμυνας που δεν είχαν παίξει με τον Πανιώνιο, λόγω καρτών. Ο Βέλεθ και ο Κόρχουτ είναι εκ νέου διαθέσιμοι και η λογική λέει ότι οι δυο τους, μαζί με Ροζ και Δεληζήση, θα είναι στην τετράδα της άμυνας.

Εκτός κι αν ο Ενινγκ έχει εκπλήξεις όπως το έκανε στο παιχνίδι Πρωταθλήματος όταν και έβαλε αριστερό μπακ τον Ροζ, για να καλύψει τον Κόρχουτ. Ή, όπως δεν χρησιμοποίησε τον Ντουρμισάι (βασικό) στην κορυφή της επίθεσης αλλά τον πέρασε ως αλλαγή.

Είναι δεδομένο ότι ο θεσμός του Κυπέλλου ενδιαφέρει τον Άρη. Το παιχνίδι σήμερα έχει μεγάλο ενδιαφέρον με δύο ανταγωνιστικές ομάδες να βρίσκονται απέναντι και στον πάγκο του Ατρόμητου να είναι ο πρώην προπονητής του Άρη, ο Σάββας Παντελίδης.

Τα υπόλοιπα στο χορτάρι του “Κλεάνθης Βικελίδης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.