Χωρίς Μάτος η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τον Βραζιλιάνο για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό

Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τον Λέο Μάτος για το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

“Αυτό γίνεται στο πλαίσιο της διαχείρισης του ρόστερ στα συνεχόμενα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα”, ανέφεραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την επιλογή.

Εκτός από τον Μάτος, εκτός αποστολής είναι και ο Ζίβκοβιτς (στο Κύπελλο μέχρι τώρα τα παιχνίδια τα παίρνει ο Πασχαλάκης) όπως και ο Ελ Καντουρί που προερχόταν από τραυματισμό και δεν είναι 100% έτοιμος.

Εκτός δράσης είναι και οι τραυματίες, Κρέσπο και Ζαμπά.

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

“Παίκτες και τεχνικό επιτελείο γύρισαν τον διακόπτη, άφησαν πίσω τους το κακό βράδυ στο ΟΑΚΑ και πλέον στοχεύουν στη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να πάρουν σημαντικό προβάδισμα ενόψει ρεβάνς.
 
Η ομάδα είχε την ευκαιρία για μόλις μία κανονική προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Δικεφάλου και περιελάμβανε αρχικά προθέρμανση, στη συνέχεια rondo, μετά μαθήματα τακτικής και οικογενειακό δίτερμα στο φινάλε.
 
Οι μοναδικοί απόντες είναι οι Λέο Ζαμπά και Χοσέ Κρέσπο που δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους απασχολούν.
 
Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τους Πράσινους που αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Παπαδόπουλο, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλη, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου , Λημνιό, Σφιντέρσκι, Άκπομ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.