Στα Χ-έρια της η πρόκριση

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Κέρκυρα, ωστόσο πήρε την ισοπαλία με 1-1 κι έχοντας τη ρεβάνς στο «ΟΑΚΑ», για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, μπορεί να θεωρηθεί πώς έχει την κατάσταση στα χέρια της για την πρόκριση.

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Κέρκυρα, ωστόσο πήρε την ισοπαλία με 1-1 κι έχοντας τη ρεβάνς στο «ΟΑΚΑ», για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, μπορεί να θεωρηθεί πώς έχει την κατάσταση στα χέρια της για την πρόκριση.

Η Ένωση άρχισε το παιχνίδι με καλή τακτική, στο κατάμεστο γήπεδο του ΑΟΚ που φιλοξένησε και πολύ κόσμο της ΑΕΚ, ελέγχοντας το ρυθμό. Ευκαιρίες δεν υπήρξαν στο πρώτο ημίωρο που να χρίζουν αναφοράς, με τους Επτανήσιους να χάνουν την πρώτη μεγάλη με τον Καϊκούτ στο 38΄. Ο Βόσνιος σούταρε από καλή θέση άουτ κι έτσι χάθηκε η δυνατότητα του συλλόγου της Σούπερ Λιγκ να προηγηθεί. Στο 40ό λεπτό η ΑΕΚ είχε ακυρωθέν τέρμα του Μπρέσεβιτς για οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου μεν, χωρίς αποτέλεσμα δε.

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο, με την ΑΕΚ να πιέζει, να χάνει μία καλή ευκαιρία με τον Μάνταλο και να προσπαθεί ν΄ ασκήσει πίεση. Κάπως κόντρα στην εικόνα του ματς, που έδειχνε πώς η ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ πατά καλύτερα, το τέρμα του 58΄ για την Κέρκυρα έδωσε αβαντάζ στους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου. Με ωραίο και δυνατό σουτ εντός περιοχής ο Βενέτης έκανε το 1-0, γκολ, όμως, που απαντήθηκε σχεδόν άμεσα από την ΑΕΚ. Η σέντρα από φάουλ του Μάνταλου προς το δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Γιόχανσον ο οποίος είχε αποτελέσει αλλαγή του Δέλλα νωρίτερα.

Ο Σουηδός, σχεδόν μαζί με τον Ταβάρες, ισοφάρισε κι έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να φέρει τη ρεβάνς στο «ΟΑΚΑ» έχοντας τον τίτλο του φαβορί, μια και το ματς είναι στην έδρα της και το σκορ του πρώτου αγώνα ευνοϊκό εξαιτίας του εκτός έδρας γκολ που σημείωσε. Μετά το 1-1 Μπακάκης και Γιόχανσον είχαν δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους, με την Κέρκυρα να περιορίζεται και να δείχνει ν΄ αρκείται σ΄ ένα αποτέλεσμα που σαφώς είναι προτιμότερο από πιθανή ήττα. 

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου / 4-2-3-1):
Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Καϊκούτ, Ρόχας (84′ Μαρκόβσκι), Καρντόσο, Χαβίτο, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (78′ Ναγιάρ), Ζουμπουλάκης, Φάμπιο (71′ Κόντος)
ΑΕΚ (Τραϊνός Δέλλας / 4-2-3-1): Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Ανάκογλου, Τζανετόπουλος (66′ Γιόχανσον), Πλατέλλας (80′ Μ. Ντούνης), Μάνταλος, Αραβίδης, Μπρέσεβιτς (89′ Σοϊλέδης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.