ΕΠΟ: Σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο και Καρυπίδη

Την Πέμπτη (27/03) θα διεξαχθεί σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό και το «παρών» θα δώσουν μεταξύ άλλων οι Μπέος, Αλαφούζος και Καρυπίδης.

Σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη. Στη σύσκεψη θα παραστούν ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και οι ιδιοκτήτες των δύο ομάδων, Γιάννης Αλαφούζος και Θόδωρης Καρυπίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 12 μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

Θα παραστούν, ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης
».

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, γίνεται κατανοητό, πλέον, ότι «κλείδωσε», ουσιαστικά, η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο Πανθεσσαλικό, αλλά παραμένει ανοιχτό το αν θα γίνει με κόσμο το ματς. Θυμίζουμε, στις 13 Μαρτίου είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη για την έδρα, η οποία θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, με την ομοσπονδία να αναφέρει τότε σε ανακοίνωσή της ότι «οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο». Υπενθυμίζεται ότι στην προκήρυξη αναφέρεται ότι «αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.