Ντ. Κοτάρσκι: “Έχουμε τις δυνατότητες να πάμε στον επαναληπτικό και να πάρουμε την πρόκριση” (video)

Οι δηλώσεις του Κροάτη πορτιέρε του "Δικεφάλου" για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στο "Τριφύλλι" για το Κύπελλο Ελλάδας betsson

Έχοντας προσθέσει άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι μοιράστηκε τις σκέψεις του, στέλνοντας μήνυμα σε συμπαίκτες και αντιπάλους για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote tv: «Δε χρειάζεται να είμαστε νευρικοί μετά το σημερινό παιχνίδι, ούτε να το δραματοποιούμε ιδιαίτερα, έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να πάμε να παίξουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και να τις κερδίσουμε, δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός. Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, υπήρχαν ευκαιρίες αλλά νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάμε στον επαναληπτικό και να πάρουμε την πρόκριση, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Δε θεωρώ ότι κάναμε κακό παιχνίδι, κυριαρχήσαμε, είχαμε πολλές στιγμές για να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός ήρθε εδώ με πρώτο στόχο να μην χάσει και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Κι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και να πάρουμε την πρόκριση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.