Αλμέιδα: “Χάνουμε ένα ακόμη όνειρο – Με πονάει”

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έκρυψε την απογοήτευση του στη συνέντευξη Τύπου για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έκρυψε την απογοήτευση του στη συνέντευξη Τύπου για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ:

Για το παιχνίδι με τον Άρη και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ:

«Είναι αλήθεια ότι παίξαμε καλά το παιχνίδι. Προηγηθήκαμε, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα έτσι όπως τον είχαμε σχεδιάσει. Έπειτα από μια στατική φάση ο Άρης σκόραρε χάρη στην κίνηση του παίκτη του. Εμείς επιμείναμε και ψάξαμε το δεύτερο γκολ, οι παίκτες τα έδωσαν όλα και φυσικά στα πέναλτι ξέρουμε ότι αυτά συμβαίνουν.

Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Με βάση την εικόνα που είχαμε δείξαμε πόσο θέλαμε να κερδίσουμε. Με στεναχωρεί όταν χάνω, ακόμη και μετά από τη διαδικασία των πέναλτι κι έτσι χάνουμε ένα ακόμη όνειρο, αυτό της υπεράσπισης του τίτλου. Τώρα θα επικεντρωθούμε στο Πρωτάθλημα».

Για τον Άρη και αν υπάρχει βελτίωση:

«Δεν πρέπει να μιλήσω για τον Άρη, αλλά να ψάξουμε να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο να παίξουμε εμείς. Είναι αλήθεια ότι ο Άρης έχει βελτιωθεί πολύ και χαίρομαι για τον προπονητή του και τη δουλειά που έχει κάνει».

Για τις ευκαιρίες του Βίντα και αν ήταν κάτι το σχεδιασμένο:

«Ξέραμε ότι αν υπήρχε κενό τα στόπερ μας θα μπορούσαν να πάνε μπροστά. Αν κάναμε την αλλαγή της μπάλας από πλευρά σε πλευρά, είχαν την εντολή να μπουν μέσα για να έχουμε αριθμητική υπεροχή.

Προσωπικά μου δίνει ευχαρίστηση να βλέπω έναν στόπερ να ανεβαίνει και όχι με τα στόπερ που απλά κλωτσάνε την μπάλα. Αυτό το παιχνίδι μας εξυπηρετεί.
Προσωπικά με πονάει το ότι μένουμε εκτός Κυπέλλου. Τώρα ξεκινάει ένα άλλο μέρος του πρωταθλήματος και πρέπει να συνεχίσουμε και να χρησιμοποιήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Θα μας εξυπηρετήσει το ότι κάποιοι παίκτες με πολλά παιχνίδια θα έχουν τη δυνατότητα ξεκούρασης. Σήμερα έδωσαν την ψυχή τους για την πρόκριση. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές κερδίζεις κι άλλες χάνεις».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα:

«Όλοι ξέρουμε ότι ο κόσμος μας έχει ξεχωριστή ενέργεια και μας αφαιρέθηκε αυτή η δυνατότητα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Είναι κρίμα γιατί και από τον Άρη λείπει ο κόσμος, αφαιρείται το θέαμα από τον κόσμο. Υπάρχει κόσμος που νιώθει ευτυχισμένος όταν βλέπει έναν αγώνα ποδοσφαίρου».

Αποχωρώντας, ο Αλμέιδα αναρωτήθηκε: «Ρώτησε κανείς για το πέναλτι;»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.