Κηφισιά – ΟΦΗ 1-1: Στα προημιτελικά οι Κρητικοί (highlights)

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να εξασφαλίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να εξασφαλίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου!
Οι Κρητικοί, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τον έλεγχο των κινήσεων ενώ η Κηφισιά έπαιξε καλά κυρίως στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου.
Οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν για πρώτη φορά στο 23ο λεπτό. Ο Μπάκιτς έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Νικοπολίδη.
Η ομάδα του Νίλσεν έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 36ο λεπτό όταν ο Τετέι έσπασε στον αμαρκάριστο Αντερέγκεν αλλά αυτός δεν έκανε καλό κοντρόλ και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.
Στο 43 ο ΟΦΗ απείλησε την εστία του Νικοπολίδη. Ο Λάρσον συνεργάστηκε με τον Μπάκιτς που έκανε το σουτ χωρίς όμως να μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Πίεσε η Κηφισιά για να στείλει το ματς στην παράταση


Στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά πίεσε και στο 54 ο Αντερέγκεν άγγιξε το γκολ με τον Μπάουμαν να σώζει την ομάδα του.
Στο 60 οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ. Ο Τετέι έσπασε στον Κωνσταντακόπουλο που με ωραίο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ για το 1-0.
Η Κηφισιά έψαχνε και δεύτερο γκολ προκειμένου να στείλει το ματς στην παράταση. Στο 71, ο Κωνσταντακόπουλος μετά από πάσα του Μασούρα, έκανε δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.
Οι γηπεδούχοι πίεζαν ώστε να πετύχουν το γκολ, όμως ο ΟΦΗ στο 90+2 κέρδισε πέναλτι. Ο Μπάκου βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Παρρά και ο διαιτητής έδειξε την λευκή βούλα.
Ο Φελίπε ήταν εύστοχος και έγραψε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ: Μπάουμαν – Αμπάντα, Πασαλίδης, Βούρος, Λάρσον – Γκλάζερ, Γκαγέγος, Μπάκιτς – Μοσκέρα, Ριέρα, Ντίκο.
Κηφισιά: Νικοπολίδης – Παρράς, Βαφέας, Σπίνος, Σμπώκος – Σολόα, Αντούνες – Ίλιεφ, Κωνσταντακόπουλος, Αντερέγκεν – Τετέι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.