AEΛ – Ατρόμητος 1-1: Όλα έγιναν στο τέλος! (highlights)

ΑΕΛ και Ατρόμητος άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μένοντας στο 1-1.

Το ματς στην ΑΕL FC Arena κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 80ό λεπτό, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Μαρκετζάνι, έχασε την μπάλα από τον Όγκμποε και αυτός σκόραρε.

Οι Περιστεριώτες, ισοφάρισαν στο τέλος των καθυστερήσεων, με τρομερό βολέ του Γιουμπιτάνα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, έχοντας πλέον μικρό προβάδισμα εν’ όψει της ρεβάνς του Ιανουαρίου εντός έδρας.

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού, εκμεταλλευόμενοι τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ατρόμητου.

Η ΑΕΛ, έχασε ευκαιρίες στο α’ μέρος με τους Παπαγεωργίου, Πλέγα και Καλουτσικίδη, ενώ ο Ατρόμητος μπορούσε να σκοράρει με τον Βαλένσια και είχε ατυχία στο 45′, με τον Πομόνη να τραυματίζεται και να αποχωρεί με φορείο.

Στο β’, η ΑΕΛ μπορούσε να σκοράρει με Πεντρόσο και Ηλιάδη, αλλά ο Μαρκετζάνι έσωσε την εστία του, πριν κάνει το λάθος στο 80′ και το ματς εξελιχθεί σε θρίλερ…

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Μαϊδανός (79΄ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Καλουτσικίδης (79΄ Θ. Παπαγεωργίου), Πλέγας, Θωμαΐδης (72΄ Αντράντα), Κ. Παπαγεωργίου (72΄ Ογκμποε), Μπρου, Κοσονού, Πεντρόσο (66΄ Νίνο)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Πομόνης (46΄ Ιμερέκοφ), Ερλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα, Κούεν (66΄ Καμαρά), Ντιρκς (66΄ Ρομπάιγ), Βαλένσια, Τζοβάρας (70΄ Βέργος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.