Σοβαρές καταγγελίες από παράγοντες του Εθνικού

Πράματα και θάματα συνέβησαν στον αγώνα κυπέλλου Πανθρακικός - Εθνικός σύμφωνα με καταγγελίες των παραγόντων της ομάδας του Πειραιά

Σοκάρουν οι καταγγελίες των υπεύθυνων της ομάδας του Εθνικού για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά μετά από επίθεση σε παίκτη του Εθνικού από παράγοντα των γηπεδούχων.

Το περιστατικό συνέβη στο 44′ του αγώνα (3η φάση του κυπέλλου) όταν αρχικώς υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι οποίες ωστόσο στη συνέχεια γενικεύτηκε.

Σϋμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των φιλοξενούμενων, παράγοντας του Πανθρακικού χτύπησε τον Βαγγέλη Παπαγγελή, ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εξετάσεις!

Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά μετά και την άρνηση των ποδοσφαιρστών του Εθνικού να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το ματς.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα του Εθνικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο αγώνας κυπέλλου Πανθρακικός – Εθνικός διακόπηκε στο 43′ αφού εκείνη την ώρα παράγοντας των γηπεδούχων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και βιοπράγησε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γεωργούση (φωτό), το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 0-1 υπέρ της ομάδας μας. Η αποστολή μας θα αποχωρήσει σε λίγο για την Αλεξανδρούπολη, οπού και θα επιστρέψει αεροπορικώς στην βάση της».
Σύμφωνα Υπενθυμίζεται πως με το σκορ στο 0-1 από το 29′ με το γκολ του Αντωνίου, ένα μαρκάρισμα του παίκτη του Εθνικού, Ζωγραφάκη, εκτός φάσης, ήταν αφορμή για τον χαμό, που ακολούθησε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές! Οι πάγκοι μπήκαν επίσης στο γήπεδο και ακολούθησε το «έλα να δεις» με συμπλοκές και αψιμαχίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.