Ολυμπιακός: “Καμπανάκι” για Χάμες!

Τι σημαίνει ο αποκλεισμός του Χάμες Ροντρίγκες απ' την αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει ΑΕΚ (12/04).

Ο Ζοσέ Ανιγκό συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας Novibet με αντίπαλο την ΑΕΚ (12/04, 19.30, MC LIVE Novasports.gr) κάθε διαθέσιμο παίκτη πλην των Χάμες Ροντρίγκες και Παναγιώτη Ρέτσου. Η μη παρουσία του Κολομβιανού σούπερ σταρ στην αποστολή αποτέλεσε την έκπληξη της ημέρας από πλευράς Ανιγκό. Το συνηθίζει ο 61ετών προπονητής, όπως με τις παρουσίες Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Τότε οι λόγοι ήταν καθαρά αγωνιστικοί. Αυτή τη φορά η επιλογή του Γάλλου μάνατζερ δεν έχει να κάνει με εισήγηση του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, καθώς όπως προκύπτει απ΄το ρεπορτάζ, ο Χάμες Ροντρίγκες είναι απόλυτα υγιής, αν και την Τρίτη (11/04) προπονήθηκε ατομικά.

Είναι αλήθεια πως το τελευταίο δίμηνο ήταν ιδιόμορφο για τον 31ετών Κολομβιανό, ο οποίος έχασε τον καλό ρυθμό που είχε αποκτήσει στο ξεκίνημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό. Απ’ τις 13 Φεβρουαρίου έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία ματς, χωρίς να έχει προκύψει κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ενώ στο ντέρμπι του “Απόστολος Νικολαϊδης” με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, πράγμα σπάνιο για έναν παίκτη του βεληνεκούς του Χάμες. Η προηγούμενη φορά που είχε συμβεί για τον Χάμες κάτι ανάλογο ήταν τον μακρινό Οκτώβριο του 2017, όταν σαν παίκτης της Μπάγερν Μονάχου αντικαταστάθηκε απ’ τον Γιούπ Χάινκες στο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Αμβούργο, καθώς στο φινάλε του 45λεπτου είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα.

Τα ΜΜΕ στην Κολομβία παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση του Χάμες Ροντρίγκες και μάλιστα έγινε εκτενής αναφορά στην κριτική που δέχτηκε για τη φτωχή παρουσία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι συμπατριώτες του έχουν το προηγούμενο διάστημα φέρει στην επιφάνεια φημες που αφορούν το μέλλον του Χάμες. Μένει να δούμε αν το “καμπανάκι” του Ανιγκό και γενικότερα του οργανισμού του Ολυμπιακού, θ’ αγγίξει τον Κολομβιανό και θα δουλέψει για ν’ αντιστρέψει το κλίμα με εφόδιο τα πλούσια αγωνιστικά του προσόντα ή αν ήδη βαδίζει σε δρόμο χωρίς “ερυθρόλευκο” γυρισμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.